Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Solrød Kommune

 

Solrød Erhvervsservice hjæper iværksættere

Solråd kommune har ikke et lokalt erhvervskontor, som mange andre kommuner har. I Solrød har man i stedet indgået en ny aftale om kommunens lokale erhvervsindsats med Erhvervshus Sjælland, som i forvejen hjælper virksomheder og iværksættere rundt i hele Region Sjælland.

 

Den nye indsats hedder Solrød Erhvervsservice og kommer til at skabe nogle helt nye rammer og muligheder for den lokale service til iværksættere og virksomheder i følge kommunens pressemeddelelse.

 

Du kan læse mere om din mulighed for vejledning her!

 

Greve-Solrød Erhvervsråd eksisterer ikke længere.

Har du hørt om Greve-solrød Erhvervsråd? Det eksisterer ikke længere, så du er henvist til at søge rådgivning hos Erhvervshus Sjælland.

 


 

Erhvervshus Sjælland i Solrød

Erhvervshus Sjælland tilbyder også hjælp til iværksættere i Solrød KommuneSom iværksætter i Solrød Kommune kan du få gratis rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland.

 

Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

Erhvervshus Sjælland har hovedkontor i Sorø og filial i Vordingborg.


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

   

Iværksætteruddannelse

Hvis du går med drømmen om at starte egen virksomhed, eller er du allerede startet, kan det være en fordel at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus end hos iværksættere, der ikke har!

 

ErhvervsAkademi Sjælland tilbyder ofte iværksætterkurser. Her har du mulighed for at arbejde struktureret med din forretniningsidé. Der tages afsæt i din forretningsidé, og du får personlig sparring og viden, der gør det tydeligere for dig, hvad du skal prioritere, og hvordan du tager næste skridt. Målet med kurset er, at du kommer godt i gang med din virksomhed.

 

Kurset foregår én aften om ugen i 3 måneder, hvor hvor hver kursusgang vil omhandle et nyt område i din virksomhed. Du vil blive ført gennem de første vigtige fase af din forretningsudvikling af kvalificerede undervisere fra ErhvervsAkademi Sjælland.

 

Uddannelsen er en akademiuddannelse, hvilket betyder, at du skal have afsluttet en relevant erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse efterfulgt af minimum to års relevant erhvervserfaring for at kunne deltage. Hvis du ikke har dette, kan du deltage på baggrund af din realkompetencevurdering.

 

Se om der er aktuelle kursusmuligheder eller arrangementer i Solrød her!  

 


 

 

 

 

 

  
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.