Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Solrød Kommune

 

Greve-Solrød Erhvervsråd

 Greve-solrød Erhvervsråd er din indgangsvinkel til rådgivning i Greve og Solrød Kommune. Hos Erhvervsrådet kan du få gratis vejledning og sparring hos en af deres iværksætterrådgivere. Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten, har en bedre “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået vejledning.

 

Din iværksætterrådgivning kan handle om alt fra opstart af din virksomhed og drift til mere specifikke emner som moms, skat, budgetter, udarbejdelse af forretningsplan og meget mere. Rådgivningen tager udgangspunkt i netop det, du har brug for.

 

Hvis dine udfordringer kræver særlig rådgivning, vil din iværksætterrådgiver hos Greve-Solrød Erhvervsråd henvise dig til relevante lokale rådgivere eller til Erhvervshus Sjælland.


Du kan læse mere om din mulighed for vejledning her!

 


 

 

Erhvervshus Sjælland 

Erhvervshus Sjælland logoSom iværksætter i Solrød Kommune kan du få gratis rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland.

 

Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

Erhvervshus Sjælland har hovedkontor i Sorø og filial i Vordingborg.


 

 

 

   

Iværksætteruddannelse

Hvis du går med drømmen om at starte egen virksomhed, eller er du allerede startet, kan det være en fordel at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus end hos iværksættere, der ikke har!

 

Greve-Solrød Erhvervsråd tilbyder i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland et iværksætterkursus. Her har du mulighed for at arbejde struktureret med din forretniningsidé. Der tages afsæt i din forretningsidé, og du får personlig sparring og viden, der gør det tydeligere for dig, hvad du skal prioritere, og hvordan du tager næste skridt. Målet med kurset er, at du kommer godt i gang med din virksomhed.

 

Kurset foregår én aften om ugen i 3 måneder, hvor hvor hver kursusgang vil omhandle et nyt område i din virksomhed. Du vil blive ført gennem de første vigtige fase af din forretningsudvikling af kvalificerede undervisere fra ErhvervsAkademi Sjælland.

 

Uddannelsen er en akademiuddannelse, hvilket betyder, at du skal have afsluttet en relevant erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse efterfulgt af minimum to års relevant erhvervserfaring for at kunne deltage. Hvis du ikke har dette, kan du deltage på baggrund af din realkompetencevurdering.  


Du kan læse mere om iværksætteruddannelsen her!

 


 

Markedsføringsmentor.Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google (SEO) og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online markedsføring og tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

 

  
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.