Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Stevns Kommune

 

Stevns Erhvervsråds tilbud til iværksættereStevns Erhvervsråd din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning i Stevns kommune

Stevns Erhvervsråd med adresse i St. Heddinge tilbyder hjælp til iværksættere og er din indgangsvinkel til rådgivning i Stevns Kommune. Deres erfarne iværksætterkonsulent kan hjælpe din virksomhed godt fra start og vejlede dig om de spørgsmål og udfordringer, du må have i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Det kan være om alt fra forretningsgrundlaget til skattelovgivning.

 

Rådgivningen er gratis for alle iværksættere i Stevns Kommune. Du kan booke en tid med iværksætterkonsulenten Peter Bisgaard, der dog først tiltræder jobbet 1. august.

 

Se Stevns Erhvervsråds hjemmeside her!

 

Erfaringer viser, at iværksættere har bedre chancer for overlevelse, hvis de får vejledning og rådgivning i forbindelse med opstarten af sin virksomhed. Det er altså en rigtig god idé at gøre brug af dine muligheder for vejledning.

 

Foto af Tinghuset i Store Heddinge, hvor Stevns Erhvervsråd har kontorer

Stevns Erhvervsråd har til huse i det meget smukke restuarerede Tinghus i Store Heddinge. Her kan man også leje mødelokaler. Foto venligst udlånt af Stevns Kommune

 

Infomøder for iværksættere 

Du kan også tage til et af Stevn Erhvervsråds infomøder. Her får du svar på de mange spørgsmål, du måtte have, når du starter egen virksomhed. Iværksætterkonsulenten gennemgår trin for trin de informationer, som er relevante for dig i forbindelse med etableringen af din virksomhed.

 

Informationsmøderne er gratis at deltage i og bliver afholdt en gang i kvartalet. Du kan finde det næste informationsmøde her!

 

Iværksætternetværk

Stevns Erhvervsråd giver dig mulighed for at møde andre iværksættere med et særligt netværk for iværksættere. Her har du mulighed for at udveksle erfaringer og få feedback fra andre iværksættere. På hvert netværksmøde byder på faglige indlæg fra iværksætterkonsulenten og fageksperter. Der vil også være workshop-arbejde med din egen virksomhed.

 

Du kan finde det næste møde i iværksætternetværket her!

 

I øvrigt bør man som iværksætter altid betragte sit lokale erhvervsråd/erhvervskontor som et væsenligt netværk. Derfor bør du seriøst overveje at melde dig ind i Erhvervsrådet. Se oplysninger om kontingenter mv. hos Stevns Erhvervsråd her!

 


 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Det er lige startet, så der er ikke så meget udbudt endnu. Men det kommer. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 

 

 

 

  

Iværksætterkursus

Det er meget man skal forholde sig til, når man vælger at starte egen virksomhed. Stevns Erhvervsråd har derfor lavet et kursus til dig som iværksætter, der klæder dig godt på til et liv som iværksætter. Kurset tager udgangspunkt i dine og de andre deltageres behov, så der er rig mulighed for at arbejde konkret med udviklingen af din egen virksomhed - både på alene og i grupper. Derfor får du hjælp til at udvikle et holdbart forretningskoncept, og du vil få en grund introduktion til, hvad det vil sige at drive egen virksomhed.

 

På kurset vil i få besøg af en advokat, revisor og bankrådgiver. Kurset omhandler altså derfor om alt fra selskabsformer, moms, bogføring og økonomistyring til forsikringer, kontrakter og markedsføring.

 

Kurset forløber over fem aftener, og det koster 500 kr. inkl. moms for at deltage i hele kurset. Det dækker undervisning, forplejning og materialer.

 

Du kan finde det næste iværksætterkursus her!


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

Erhvervshus SjællandErhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i Stevns Kommune

Som iværksætter i Stevns Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Sammen med erhvervskontorerne i kommunerne tilbyder de også arrangementer, kurser og events for ivrksættere i Region Sjælland.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35 og besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.