Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Rådgivning i Stevns Kommune

 

 

Stevns Erhvervsråd

 

Stevns Erhvervsråd er din indgangsvinkel til Rådgivning i Stevns Kommune. Deres erfarne iværksætterkonsulent kan hjælpe din virksomhed godt fra start og vejlede dig om de spørgsmål og udfordringer, du må have i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Det kan være om alt fra forretningsgrundlaget til skattelovgivning.

 

Rådgivningen er gratis for alle iværksættere i Stevns Kommune. Du kan booke en tid med iværksætterkonsulenten Jesper Yde Knudsen på tlf. 21 22 17 65 eller på mail jesper@stevnserhvervsraad.dk.

 

Erfaringer viser, at iværksættere har bedre chancer for overlevelse, hvis de får vejledning og rådgivning i forbindelse med opstarten af sin virksomhed. Det er altså en rigtig god idé at gøre brug af dine muligheder for vejledning.

 

Du kan også tage til et af Stevn Erhvervsråds infomøder. Her får du svar på de mange spørgsmål, du måtte have, når du starter egen virksomhed. Iværksætterkonsulenten gennemgår trin for trin de informationer, som er relevante for dig i forbindelse med etableringen af din virksomhed.

 

Informationsmøderne er gratis at deltage i og bliver afholdt en gang i kvartalet. Du kan finde det næste informationsmøde her!

 

Stevns Erhvervsråd giver dig mulighed for at møde andre iværksættere med et særligt netværk for iværksættere. Her har du mulighed for at udveksle erfaringer og få feedback fra andre iværksættere. På hvert netværksmøde byder på faglige indlæg fra iværksætterkonsulenten og fageksperter. Der vil også være workshop-arbejde med din egen virksomhed.

 

Du kan finde det næste møde i iværksætternetværket her!

 

 

 

 


 

Iværksætterkursus

 

Det er meget man skal forholde sig til, når man vælger at starte egen virksomhed. Stevns Erhvervsråd har derfor lavet et kursus til dig som iværksætter, der klæder dig godt på til et liv som iværksætter. Kurset tager udgangspunkt i dine og de andre deltageres behov, så der er rig mulighed for at arbejde konkret med udviklingen af din egen virksomhed - både på alene og i grupper. Derfor får du hjælp til at udvikle et holdbart forretningskoncept, og du vil få en grund introduktion til, hvad det vil sige at drive egen virksomhed.

 

På kurset vil i få besøg af en advokat, revisor og bankrådgiver. Kurset omhandler altså derfor om alt fra selskabsformer, moms, bogføring og økonomistyring til forsikringer, kontrakter og markedsføring.

 

Kurset forløber over fem aftener, og det koster 500 kr. inkl. moms for at deltage i hele kurset. Det dækker undervisning, forplejning og materialer.

 

Du kan finde det næste iværksætterkursus her!

 

 

 

 


 

Erhvervshus Sjælland

 

Som iværksætter i Stevns Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.