Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Vordingborg Kommune

  

Få iværksætterhjælp ved Vordingborg ErhvervVordingborg Erhverv tilbyder rådgivning, arrangementer og gratis spire pladser til iværksættere

Vordingborg Erhverv er din indgangsvinkel til rådgivning i Vordingborg Kommune. Her kan du få gratis vejledning og sparring De hjælper dig med at afklare, om din idé er bæredygtig og giver dig sparring på, hvordan du skriver en forretningsplan.

 

Det kan være en rigtig god idé at gøre brug af rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har modtager rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, end hos iværksættere, der ikke har.

 

Hvis du har brug for mere specifik rådgivning om et konkret emne, kan du blive henvist til en af Vordingborg Erhvervs kompetente samarbejdspartnere. Du har mulighed for at få op til tre timers gratis rådgivning hos en professionel konsulent. Det kan blandt andet handle om markedsføring, budgetter, strategi og meget andet.

 

Kontakt Vordingborg Erhverv på tlf. 55 34 03 93 eller se hjemmesiden her!

 

Vordingborg Erhverv har dog mange flere tilbud på paletten. Du kan bl.a. blive medlem af et netværk for mikro virksomheder (du kan læse mere om her MikroVirk her!) eller benytte muligheden for en gratis spireplads, i et inspirerende miljø sammen med andre iværksættere. Du kan være i spirren i op til 6 mdr. Se mere om Spirepladser hos Vordingborg Erhverv .


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

 

 

   

Erhvervshus Sjælland er til stede i Vordingborg

 Erhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i VordingborgSom iværksætter i Vordingborg har du mulighed for at få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland med en af deres konsulenter. Sammen men en konsulent får du lagt en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

Erhvervshus Sjælland har faktisk fillialkontor i Vordingborg Kommune. Adressen er Erhvervshus Sjælland, Rådhustorvet 4F, 4760 Vordingborg.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.