Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Vordingborg Kommune

  

Vordingborg Erhverv

Vordingborg Erhverv er din indgangsvinkel til rådgivning i Vordingborg Kommune. Her kan du få gratis vejledning og sparring De hjælper dig med at afklare, om din idé er bæredygtig og giver dig sparring på, hvordan du skriver en forretningsplan.

 

Det kan være en rigtig god idé at gøre brug af rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har modtager rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, end hos iværksættere, der ikke har.

 

Hvis du har brug for mere specifik rådgivning om et konkret emne, kan du blive henvist til en af Vordingborg Erhvervs kompetente samarbejdspartnere. Du har mulighed for at få op til tre timers gratis rådgivning hos en professionel konsulent. Det kan blandt andet handle om markedsføring, budgetter, strategi og meget andet.

 

Kontakt Vordingborg Erhverv på tlf. 55 34 03 93 eller se hjemmesiden her!

 

 

 

 

  


 

Erhvervshus Sjælland

 Erhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i VordingborgSom iværksætter i Vordingborg har du mulighed for at få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland med en af deres konsulenter. Sammen men en konsulent får du lagt en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.