Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR REBILD KOMMUNE

 

Leder man efter et sted at etablere sig i Nordjylland, hvor erhvervsklimaet er i helt top, så er Rebild Kommune et rigtigt godt bud. God infrastruktur (Nordjyske Motorvej og tognettet), nem adgang til dygtig og veluddannet arbejdskraft, attraktive erhvervsgrunde og unikke tilbud til nyetablerede vækstvirksomheder er blandt de faktorer, som bidrager til at gøre Rebild til en attraktiv erhvervskommune.

 

I Rebild har man evnen til at tiltrække og fastholde både borgere og virksomheder, og Dansk Industri har da også kåret Rebild som den bedste Nordjyske erhvervskommune i både 2015 og 2017.

 

 

Et af de største aktiver i Rebild Kommune er i bogstaveligste forstand naturen. Rebild Kommune kan bryste sig af at ha’ noget af Danmarks smukkeste natur med Rold Skov, Danmarks største oprindelige skov og Rebild Bakker som landskendte attraktioner.

 

Det blomstrer og gror i den Himmerlandske kommune, og det kan i høj grad også siges om iværksættermiljøet. Tilbud til Iværksættere som Kickstart Rebild ( iværksætterprogram), mentorordninger og tiltag som Kickstart DropIn, BusinessNetværket og Rebild ErhvervsInvest er alle med til at understøtte Rebild som et seriøst bud på en Nordjysk iværksætterkommune.

 

Har du fået mod på at starte virksomhed i Rebild Kommune? Så begynd her på Startinfo og husk at sætte kryds i feltet “Gem Rebild som min favorit”

 

 

 

Foto fra Rebild Bakker

 

 

 PARTNERE I REBILD KOMMUNE:

 

Logo Iværksætteruddannelsen 

 

Link til mand&bil netværk for selvkørende arbejdskraft 

 

 

 

 

Disclaimer… Siderne her om iværksætteri, ikværksætterrådgivning mv. er ikke oprettet eller vedligeholdt af Business Rebild eller Rebild Kommune. Evt. fejl, mangler mv. kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

 

Denne side om iværksætteri i Rebild er støttet af Iværksætteruddannelsen, samt netværket Mand & Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

 

 
Startinfo.dk
Rubjergvej 67, Lønstrup, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.