Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Rødovre

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR RØDOVRE KOMMUNE

  

På disse sider vil vi præsentere dig for de iværksættertilbud, du har til rådighed, hvis du ønsker at etablere egen virksomhed i Rødovre Kommune. Og der er faktisk en del tilbud. Selvom Rødovre kommune har et tæt samarbejde med Erhvervshus hovedstaden stiller kommunen selv en erhvervskonsulent til rådighed for iværksættere. Der uddeles erhvervspriser og kommunens hjemmeside er faktisk spækket med gode tilbud og links til forskellige muligheder.

 

Vi har her på siderne om Rødovre Kommunen samlet tilbudene til dig - både dem fra kommunen - men også fra andre organisationer, fonde, erhvervsfremmeaktører mv.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Rødovre som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

På disse sider præsenterer vi iværksætter tilbud i Rødovre Kommune, foto Rødovre Kommune

Foto venligst udlån af Rødovre Kommune 

 

Rødovre Kommune er en attraktiv destination for erhvervslivet med sin centrale beliggenhed og gode infrastruktur. Kommunen ligger lige uden for Københavns bygrænse og har en rig historie og kultur, der giver den en unik charme og tiltrækning.

Erhvervslivet i Rødovre Kommune er bredt og varieret, og spænder over en række forskellige brancher. Fra traditionelle industrier som produktion og byggeri til moderne og innovative brancher som IT og teknologi, er der noget for enhver smag i denne dynamiske kommune.

 

En af de største fordele ved at drive virksomhed i Rødovre Kommune er dens centrale beliggenhed og gode infrastruktur. Kommunen er godt forbundet med resten af landet og har adgang til nogle af de største markeder i Europa. Der er nem adgang til motorveje og offentlig transport, og Københavns Lufthavn ligger kun 20 minutter væk.

 

Rødovre Erhverv er den lokale erhvervsforening, der hjælper virksomheder med at finde egnede lokaler, rekruttere talentfulde medarbejdere og netværke med andre virksomheder. Der er også en række støtteordninger og tilskud til rådighed for virksomheder, der ønsker at udvikle nye produkter eller tjenester, eksportere til nye markeder eller skabe nye arbejdspladser.

 

En af de mest lovende sektorer i Rødovre Kommune er IT og teknologi. Med sin tætte placering til København, som er en af Europas førende teknologiske byer, er der et stort potentiale for innovation.

 


Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Rødovre Kommune. Eventuelle fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

1.Iværksætterrådgivning i Rødovre kommune

 

 

 


Siderne om iværksætteri i Rødovre præsenteres i samarbejde med itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

PARTNERE I

RØDOVRE

KOMMUNE:

 

ITN Vision Software til webshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.