Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR SKANDERBORG KOMMUNE

 

Som iværksætter i Skanderborg Kommune er der en masse iværksættertilbud, du kan gøre brug af. Dem vil vi prøve at præsentere dig for på de efterfølgende sider.

  

Skanderborg Kommune er et dynamisk og attraktivt sted for erhverv og iværksætteri. Med sin smukke natur, beliggenhed ved søen og samtidig nærhed til storbyen Aarhus tilbyder kommunen optimale rammer for virksomheder at trives og udvikle sig.

 

Kommunen har en målrettet tilgang til at fremme erhvervsudviklingen og støtte iværksættere. Skanderborg Kommune har etableret flere initiativer og samarbejder for at skabe et aktivt erhvervsklima, der stimulerer innovation og vækst.

 

Skanderborg Kommune er aktiv i at støtte erhvervsudvikling og innovation gennem forskellige tiltag. Kommunen tilbyder rådgivning og vejledning til virksomheder og iværksættere og hjælper med at skabe kontakter og netværk inden for branchen. Derudover samarbejder Skanderborg Kommune med lokale uddannelsesinstitutioner og forskningscentre for at understøtte vidensdeling og samarbejde mellem erhvervsliv og akademisk verden.

 

Kommunen har også investeret i moderne infrastruktur og erhvervsområder, der er velegnede til etablering og udvidelse af virksomheder. Skanderborg har fokus på bæredygtig udvikling og tilbyder grønne løsninger og muligheder for virksomheder, der ønsker at drive deres aktiviteter med et lavt miljøaftryk.

 

Et andet vigtigt aspekt af Skanderborg Kommunes erhvervsfremme er den tætte dialog med lokale virksomheder. Kommunen lytter til behovene og udfordringerne fra erhvervslivet og arbejder på at imødekomme dem gennem tilpassede tiltag og støtteordninger.

 

 

 

Velkommen til iværksættersiderne om Skanderborg Kommune

 

 

I menuen til venstre kan du læse mere konkret om tilbudene til dig som iværksætter. 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Skanderborg som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

1.Iværksætterrådgivning i Skanderborg kommuneLink til siden om iværksætterrådgivning i Skanderborg

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af ErhvervSkanderborg eller Skanderborg Kommune. Eventuelle fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

#skanderborg #ry #galten #hørning #skovby

 

 

 

 

PARTNER I SKANDERBORG KOMMUNE 

 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.