Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Skive

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR SKIVE KOMMUNE

  

Hvor laver man søstjerner om til proteinfoder, affaldsplast til miljøvenligt brændstof, og græs og gylle til biogas? Ja, de færreste ville måske nok gætte på Skive kommune i Region Midtjylland.

 

Men i Skive skal der ske noget, og der er ikke langt fra tanke til handling. Kommunen var i forvejen førende indenfor grøn energi, så derfor lå den lige til højrebenet at etablere en grøn erhvervspark GreenLab Skive nord for Skive.

 

I det hele taget placeres Skive Kommune som en af de mest erhvervsvenlige kommuner i hele landet, når Dansk industri årligt tager temperaturen på det lokale erhvervsklima.

 

I Skive er det næste projekt allerede i støbeskeen. Under overskriften “fælles innovation er vejen til vækst”, arbejdes der i øjeblikket på et nyt initiativ - etableringen af et innovationshus. Her vil man forsøge at skabe et lokalt innovationsmiljø à la Skive, hvor også de etablerede virksomheder og uddannelsesinstitutioner skal være med til at løfte opgaven indenfor innovation og iværksætteri.

 

Måske er det her du kommer ind i billedet?

 

Var det noget for dig at supplere dit CPR-nummer med et CVR-nummer i Skive, så begynd her på Startinfo’s sider. Vil du slippe for arbejdet med at finde kommunen på listen næste gang, så sæt kryds i “Gem Skive som min favorit”.

 Skive er et super sted for iværksættere

 

  1. Iværksætterrådgivning i Skive kommuneLink til iværksætterrådgivning i Skive kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke lavet af  Business Skive eller Skive Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

#Skive #Højslev #Glyngøre #Roslev #Balling #Jebjerg

 

PARTNERE

I SKIVE KOMMUNE:

 
Beierholm i Skive hjælper gerne iværksættere

 

Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.