Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Svendborg

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR SVENDBORG KOMMUNE

 

På Sydfyn har man en lang tradition for iværksætteri indenfor forskellige erhverv. Som bekendt har Danmarks største virksomhed A.P.Møller-Maersk sin oprindelse i Svendborg, men også idag blomstrer iværksætteriet, og masser af små og mellemstore virksomheder ser dagens lys i Svendborg. Ja, faktisk lå Svendborg Kommune på en flot 4. plads i 2017, når det gælder nettotilvækst af virksomheder i Danmark.


I Svendborg Kommune har man direkte iværksætteri som et af sine politiske mål, og man kan bryste sig af, at ca hvert tiende job i den private sektor er skabt af en iværksætter - et godt stykke over landsgennemsnittet.

 

Kommunens erhvervsmæssige styrkepositioner ligger fortrinsvis indenfor Fødevarer, Miljø/energi og Turisme, og især indenfor turisme har der været en stigning i antallet af arbejdspladser de senere år - jo, Fyn er fin... Men det maritime fylder stadig meget. I Rocket 57 har man et enestående tilbud. Der er tale om Nordeuropas første Inkubator og Accelerator hub indenfor Marine Biotech.

  

Velkommen til iværksættersiderne om Svendborg kommune

 

Og så har Sydfyn i Svendborg sin Fremtidsfabrik, eller rettere sagt sine Fremtidsfabrikker - en helt særlig sydfynsk model, hvor vækst, kreativitet og det gode liv går op i en helhed. Fremtidsfabrikken på havnen (for kreative iværksættere) og Fremtidsfabrikken II i Kvægtorvet (for IT og maritime iværksættere).

 

Læs mere her på Startinfo, og husk at sætte kryds i feltet “Gem Svendborg som min favorit”, for du får garanteret lyst til at vende tilbage til Svendborg.

 

 

1.Iværksætterrådgivning i Svendborg kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Svendborg Kommune

 

Disclaimer… Denne side om iværksættertilbud er ikke oprettet af Svendborg Kommune. Finder du fejl eller mangler kan det alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. 

 

#Svendborg #Tåsinge  #Thurø #Vindeby #Skårup #stensstruo 

 

  

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.