Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Tårnby

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR TÅRNBY KOMMUNE

  

På disse sider vil vi præsentere dig for de iværksættertilbud, der står til din rådighed hvis du vil etablere dig i Tårnby kommune.

 

Hvis man kan sige en kommune er cantralplaceret med kort afstand til både offentlig transport, vigtige arbejdspladser og andre byer, så må man næsten nævne Tårnby. I en del af kommunen, nærmere bestemt i Kastrup, har man adgang til hele verden via Kastrup Lufthavn eller København Lufthavn, som den egentlig hedder.

 

Af samme årsager findes alle former for offentlig transport stort se lige om hjørnet, herunder  Metro, jernbane og bus samt motorvej til resten af Sjælland og Sverige. 

 

Tårnby har ret spændende muligheder for iværksættere. Kommunen har et spændende erhvervsliv med en stor koncentration af servicevirksomheder i forskellige størrelser og brancher. Mange naturligvis med fokus på Lufthavnen, som jo er en gigantisk arbejdsplads. Men kommunen tilbyder også fx et "Iværksættertårn", hvor man kan leje et kontor til sin nye virksomhed.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Tårnby som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Tornby Kommune

 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Tårnby KommuneLink til iværksætterrådgivning i Egedal Kommune

 

#Ølstykke-Stenløse #Smørumnedre #Ganløse #Veksø #Slagslunde #Ledøje

 


Disclaimer… den side er ikke oprettet af eller vedligeholdt af Tårnby Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der ser forkert ud. 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.