Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Tips til den nystartede iværksætter

 

Der er uendeligt meget at holde styr på som ny iværksætter og alle kaster råd efter dig gang på gang. Hvordan sorterer du de gode råd fra de dårlige? Nogle gange svømmer man i så mange råd, at det kan være svært at tage en beslutning om noget som helst. Vi har derfor indskrænket rådene for dig, så du bedre kan holde et overblik! Læs med i artiklen her.

 

Kend dine styrker og dine svagheder

Mange går nedenom og hjem, når de starter deres nye virksomhed, fordi de ikke vil anerkende deres svagheder. Vi er ikke alle lige gode til alting, og selvom det måske virker logisk, er der stadig mange, som har brug for at høre det endnu en gang.

 

Det er ikke flovt at spørg om hjælp - tværtimod! Stå ved dine styrker, men kend dine svagheder. Hvis du har arbejdet godt nok på dit netværk, hvilket også er en utrolig vigtig pointe som selvstændig og ny iværksætter, kender du helt sikkert én eller to, som kan være dig behjælpelig.

 

Der er nok at få styr på som iværksætter

 

Bogføring og regnskaber

Når man er selvstændig er det pludselig også ens eget ansvar at tage vare på bogføringen. Medmindre du har en fortid inden for bank universet, kan det hurtigt blive en tidssluger - og hvorfor ikke få hjælp der hvor man kan, især i starten?

 

Inden du har råd til at hyre en revisor eller en anden, som kan hjælpe dig, er der heldigvis en masse redskaber, som kan hjælpe dig. For eksempel kan du prøve Factoflys fakturaskabelon. Alt du behøver nu er blot at udfylde den og vupti, så er du et skridt nærmere at fuldende dine regnskaber.

 

Optimér din tid

Dette leder os videre til det næste punkt: Optimér din tid! Hvis du bruger ufatteligt lang tid på at lære, hvordan du helt præcist laver din egen fakturaskabelon, bruger du ganske enkelt ikke din tid ordentligt. Du bør prioritere de vigtigste elementer i din nystartede virksomhed, hvad end det handler om at finde flere kunder, programmere eller videreudvikle på dit brand.

 

Mange selvstændige kan ikke få deres virksomhed til at blomstre, fordi de ganske enkelt ikke bruger deres tid ordentligt. De ender derfor med at spænde ben for dem selv! Undgå dette ved at overveje grundigt, hvad du vil bruge din tid på.

 

Hvis du har en god idé, sørger for at optimere din tid og tør at spørge om hjælp til de opgaver, som du er dårlig til, tør vi godt påstå, at du er på rette vej med din nye forretning! Held og lykke fra os til dig. 

 

 

 Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.