Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Vejle

VELKOMMEN TIL IVÆRSÆTTERSIDEN FOR VEJLE KOMMUNE

 

Midt i “Danmarks navle", Trekantsområdet, ligger Vejle, den nu 5. største kommune i landet. Vejle har en geografisk og strategisk stærk placering, og har altid været et knudepunkt for handel, industri og service. Motorveje i alle retninger, en velfungerende havn, et blomstrende kultur- og handelsliv, noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur. Ikke så underligt, at den Østjyske by ved Vejlefjord er attraktiv, og at der er vækst og dynamik i Vejle.

 

Ja, faktisk går det så godt i Vejle Kommune, at man kan bryste sig af at være den kommune i Syddanmark, hvor der har været den største vækst i antallet af arbejdspladser i de seneste år. Erhvervsstrukturen er alsidig og mange mindre og mellemstore virksomheder trives ved siden af de store. Nærings- og nydelsesmiddelindustrien med bla Gumlink (tidligere Dandy), Tulip International og Arla Foods er dominerende, efterfulgt af it-branchen. Men Vejle Kommune er også præget af virksomheder inden for transport og distribution, hvor byens beliggenhed spiller en afgørende rolle.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Vejle Kommune

 

Og så hviler man ikke på lauerbærene Vejle Kommune. “Vejle med Vilje” er kommunens slogan, og de seneste år har man med flere nye tiltag vist vejen og viljen til endnu bedre erhvervsvilkår. Vækst- og udviklingscenteret Green Tech Center blev i 2014 etableret som klyngecenter for grønne energivirksomheder, og i l 2017 åbnede et tilsvarende center for fødevarevirksomheder Food Innovation House.

 

Vejle Kommune byder i det hele taget på Danmarks største sammenhængende udviklings- og iværksættermiljø med bl.a. Green Tech Center, Spinderihallerne, Slagteriet Udviklingspark og Fabrikanterne, hvor et voksende antal iværksættere kan få hjælp og sparring samtidig med, at de nørkler med at få deres forretningside til at blive til virkelighed.

 

Er du begyndt at tænke i iværksætterbaner? Ja, så var Vejle Kommune måske en overvejelse værd. Lad dig inspirere her på Startinfo og sæt kryds i feltet “Gem Vejle som min favorit”.

 

 1.Iværksætterrådgivning i Vejle kommuneLæse mere om iværksætterrådgivning i Vejle

 

 

Siderne om iværksættertilbud i Vejle Kommune præsenteres i samarbejde med Lunar Bank,  Marketingklubben og Qred - lån til virksomheder.

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Vejle Erhverv eller Vejle Kommune. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler, kan det alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Vi arbejder dog hårdt på at give dig fejlfri iværksætter info, så der burde ikke være fejl.

 

#Vejle #Børkop #Give #Jellinge #Brejning #Egtved #Bredsted #Thyregod

 

 

PARTNERE I

VEJLE 

KOMMUNE:

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

 

 

 

 Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Vejle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.