Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR VESTHIMMERLAND

 

At Vesthimmerland er et godt sted at være - ja, det er ikke noget nyt. “Himmerlands Vestkyst” kaldes den 90 km lange kystlinje som findes i Vesthimmerlands Kommune, og den er en sand “Danmarkshistoriens Maggi-terning”. Her finder man Ertebøllekulturen fra Stenalderen, Gundestrupkarret fra Jernalderen og Aggersborg fra Vikingetiden. Vesthimmerland er også Frederik d. VIIs kanal i Løgstør, og sågar stedet, hvor en Nobelpristager Johannes V. Jensen tog hul på tilværelsen... 

 

Foto af Frederik d. VII's kanal i Vesthimmerland

 

Nutidens Vesthimmerland et lille stykke “Produktionsdanmark” når det er bedst. Virksomhederne i Aars, Løgstør, Farsø og Aalestrup producerer deres del af de varer, der holder gang i Danmark. Og er medvirkende til at få eksportkronerne til at strømme til landet... I Vesthimmerland er ca 20% af de beskæftigede ansat i industrien mod ca 11% på landsplan, og man kan bryste sig af, at næsten 30% af kommunens arbejdspladser er eksportorienterede.

 

Vesthimmerland tegnes i høj grad af håndværks- og produktionsvirksomheder som LOGSTOR verdens førende producent af præisolerede rørsystemer, Skandinaviens største dørproducent Jeld-Wen i Løgstør og vinduesproducenten Outline Vinduer som er “Made in Farsø”. Bag mange af de større virksomheder finder man en underskov af små virksomheder, som fungerer som underleverandører med en stærk lokal forankring.

 

Også når det kommer til erhvervsservice er den lokale forankring omdrejningspunktet i Vesthimmerland. Under navnet Iværksætter Væksthimmerland tilbydes lokal, professionel rådgivning til iværksættere, deltagelse i forskellige arrangementer, netværk m.v.

 

Har du en god idé eller flere, og overvejer du at starte egen virksomhed i Vesthimmerland, så begynd her på Startinfo. Sæt kryds i feltet “Gem Vesthimmerland som min favorit”, så slipper du for arbejdet med at finde kommunen på listen næste gang.

 

 

 

PARTNERE I VESTHIMMERLAND KOMMUNE:

 

 

 

 

Marketingbasen reklamebureau i Aars Vesthimmerland

 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

 

 

Revisionsfirmaet Beierholm Vi skaber Balance Aars Års Vesthimmerland

 

 

 

 

Disclaimer… den side er ikke lavet af Erhverv Væksthimmerland eller Vesthimmerlands Kommune. Evt. fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

#aars #års #løgstør #farsø #aalestrup #ranum 

 

 


 

Denne side om iværksætteri i Vesthimmerland er støttet af Revisionsfirmaet Beierholm i Farsø og Aars, Reklamebureauet Marketingbasen i Aars samt Iværksætteruddannelsen.

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.