Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Arrangementer og events for iværksættere på Stevns

 

 

 

 

 

 

 

januar
1
2020

ONLINE: Iværksætterkursus fjernundervisning Trin 1+2+3


/_upload/17012020140053_201078199_0000.jpgDette online undervisningsforløb er for dig, der selv vil bestemme, hvornår og hvorfra du kan deltage på kursus og gerne vil hurtigt og sikkert fra start. Du kommer igennem alle Iværksætteruddannelsens tre trin, hvor du får professionel sparring på din idé og en omfattende "værktøjskasse" med konkrete redskaber til drift og udvikling af din iværksætter virksomhed.

01-01-2020
Online
Infolinkkurser og Aalborg Handelskole

august
11
2020

STEVNS: Erhvervsnetværk Stevns holder 1. møde


http://www.stevnserhvervsraad.dk/wp-content/uploads/ser-logo-blaa-mobil.pngPlej dit lokale erhvervsnetværk. Vær med, når Stevns Erhvervsråd holder første møde i Erhvervsnetværk Stevns 11. august kl. 7.30 på Stevns Fyrcenter.

Vær med til lanceringen af første netværksmøde i Erhvervsnetværk Stevns; et nyt netværk for alle Stevns’ erhvervsdrivende, hvor du kan møde nye samarbejdspartnere og mulige kunder.

Der er god tid til at lære hinanden bedre at kende, når vi skal have lidt lækker morgenmad fra pop-up caféen Mad & Ro og ved den efterfølgende netværkstid.

Mødet byder også på et spændende indlæg fra direktøren for Verdensarv Stevns, Tove Damholt, som fortæller om den nye udviklingsplan for Destination Stevns Klint, som netop er vedtaget. Udviklingsplanen præsenterer for første gang Stevns Klint som en samlet destination, hvor vi på tværs af aktører, erhvervsliv, borgere, lokale ildsjæle og mange flere kan udvikle klinten, og derfra resten af Stevns Kommune, på en god måde.

11-08-2020 07:30
Stevns Fyrcenter.
Stevns Erhvervsråd

august
27
2020

STEVNS: Den gode historie - gør din virksomhed synlig!


http://www.stevnserhvervsraad.dk/wp-content/uploads/den-gode-historie-324x160c.jpgMed den gode historie, kan din virksomhed opnå stor synlighed for et meget lille budget i pressen, på sociale medier og på video. I dette arrangement i samarbejde med Stevns Erhvervsråd, Business Faxe og Sparringspartnerne, bliver du klogere på, hvordan du finder og formidler din virksomheds gode historier.

Kommunikationsrådgiver, Susanne Lindø fra Grønbech PR og kommunikation, gør dig klogere på, hvad en god historie rummer, så du nemmere kan spotte dem i din egen virksomhed. I hendes indlæg får du viden om og helt konkrete idéer til, hvordan du markedsfører dine historier til pressen og sociale medier.

Video er en af de mest effektive måder at fortælle de gode historier på – og med sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube, kan din video nå ud til rigtig mange potentielle kunder. Videoproducent, Kasper Jørgensen fra Polite Media gør dig klogere på, hvilke overvejelser, der er gode at gøre sig, inden du tænder for kameraet, og han giver dig konkrete tips til, hvordan du skaber en troværdig og spændende video - hvad enten den er professionel eller en video, du selv optager med din mobil. Du får samtidig viden om, hvilke videoformater som passer til forskellige medier.

Glæd dig til to konkrete og brugbare oplæg krydret med praktiske eksempler!

27-08-2020 15:30
Danhostel Faxe Østervej 4, 4640 Faxe
Stevns Erhvervsråd

september
30
2020

RINGSTED: Iværksætteri i praksis


/_upload/26052020124620_584064085_0000.jpgFå redskaber til at starte virksomhed. På faget Iværksætteri i praksis får du viden om lovgivning, selskabsformer, moms, skatteforhold og finansieringsmuligheder.

Du lærer at udarbejde et resultat og likviditetsbudget, at udarbejde og vurdere en forretningsplan samt lave et forretningskoncept, der kan skabe fremtidig vækst for din virksomhed.

Du får værdifulde idéer til opbygning af en hjemmeside og til at placere den bedre i søgeresultaterne på diverse søgemaskiner, og du lærer hvordan du kan benytte dig af rådgivere og at etablere et værdifuldt netværk.

30-09-2020 17:00
Ringsted Erhverv, Garnisonen 38, 4100 Ringsted
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi,
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler4. Artikler om lokale iværksættere i Stevns
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.