Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Fordele ved at gøre brug af en bogholder i din startup

Når man starter en virksomhed, har man ofte selv en masse kasketter på. HR-kasketten, marketing-kasketten, bogholder-kasketten og mange andre. Nogle kasketter kan uden tvivl være sværere at have på end andre - herunder specielt bogholder-kasketten. Hvis man ikke er uddannet indenfor økonomi, bliver det hurtigt svært at følge med, og hele bogholderiet kommer til at tage meget længere tid end nødvendigt. Læs med og find ud af, hvilke fordele der er ved at gøre brug af en bogholder.

 

Mere tid til din virksomhed

Hvad end du hyrer en bogholder på fuldtid til din virksomhed eller blot lejer en bogholder, kommer denne beslutning uden tvivl til at betyde, at du får mere tid til din virksomhed. Hurtigt kan forskellige administrative eller praktiske pligter i virksomheden tage tiden fra dig - og det er helt unødvendigt.

 

Økonomisk fornuftigt

Hvis du er urolig for, at du kommer til at bruge for mange penge, hvis du hyrer en bogholder, er der også mange fordele ved en vikar bogholder. Dette er en bogholder, som du kun lejer i de perioder, hvor du har allermest brug for en. Det betyder derfor også, at du ikke skal tænke på en lønseddel til en bogholder i de perioder, hvor du har tid til selv at klare økonomi-opgaverne.

 

Det kan være fornuftigt at bruge en bogholder

 

Det være økonomisk fordelagtigt kun at prioritere en bogholder i perioder grundet økonomien, men en bogholder klarer uden tvivl også jobbet hurtigere end dig selv - medmindre at du har en baggrund i økonomi. Ligeledes vil du opleve, at mængden af fejl i bogholderiet er betydeligt mindre, når du gør brug af en professionel bogholder - og hvem værdsætter ikke det? Der er bestemt store fordele ved at bruge en bogholder i virksomheden.

 

Færre bekymringer

Når man er iværksætter - og ikke har en baggrund inden for økonomi - kan man hurtigt komme til at lave fejl. Der er meget at holde styr på i en startup, hvilket betyder at man hurtigt kan overse detaljer, som er vigtige for ens forretnings økonomi. Har du eksempelvis 100% styr på fradrag - og hvilke du kan gøre brug af som virksomhed?

 

Når du giver en anden person det økonomiske ansvar, ved du, at der er styr på det. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om hvorvidt alt går efter reglerne, om du får de rette fradrag, har styr på momsen eller om du betaler for lidt eller for meget i skat.

 

 

 

 Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.