Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Godt lys på kontoret er vigtigt for enhver selvstændig

 

Der er heldigvis flere og flere, som vælger at springe ud som selvstændig i Danmark. Men der er rigtig mange ting, der skal tages hensyn til og tænkes over inden. For hvad vil det sige at blive selvstændig?

 

Du bør selvfølgelig først og fremmest være forberedt på alle de omstændigheder, der er i forbindelse med at blive selvstændig. Derudover skal du også til at indrette dine lokaler på den mest hensigtsmæssige måde således, at du og dine eventuelle medarbejdere kan arbejde så effektivt som muligt.

 

Tag hensyn til belysningen i din kontorindretning

Det er utrolig vigtigt, at belysningen på dit firmas kontor er god, da du og dine medarbejdere ellers ikke kan arbejde optimalt. Er der ikke den rigtige belysning, får man nemlig hurtigere trætte øjne, hovedpine og spændinger.

Hvis disse symptomer opstår hver dag blandt dine medarbejdere, arbejder de langt mindre effektivt, hvilket kan ende med at påvirke din indtjening. Og det kan du undgå ved at have et godt arbejdslys.

 

LED belysning giver en god og billig belysning i iværksættermiljøet

 

Du bør derfor til at starte med sørge for en god grundbelysning. Det får du ved eventuelt at bruge LED paneler til kontor. Udover disse LED paneler er det også vigtigt, at alle medarbejdere har en lampe ved deres skrivebord, som de kan tænde og slukke for, når der er brug for dette.

 

Hvorfor vælge LED-lyskilder til kontoret?

Det er en rigtig god idé at vælge LED-lyskilder til kontoret, fordi du kan spare en masse penge, som kan bruges på andre fornuftige ting i din virksomhed. Dine medarbejdere befinder sig minimum otte timer på kontoret hver dag. Desuden kan der være overarbejde og tidspunkter, hvor der skal gøres rent eller foregå andre aktiviteter.

 

Der er derfor ofte brug for lys mange timer i døgnet på et kontor, hvorfor det kan være en rigtig stor udgiftspost. Men hvis du vælger LED-lyskilder til dit kontor, får du reduceret elforbruget, da det er en meget energieffektiv belysningsform.

 

Du kan altså spare penge på elregningen med LED-belysning. Desuden sparer du også penge på indkøb af pærer. LED-pærer har nemlig en meget lang levetid i forhold til både glødepærer, halogenpærer og sparepærer. Det betyder ydermere, at der ikke skal bruges arbejdsløn på udskiftning af pærer hele tiden.

 

LED-lys er en lidt dyrere investering

Det er ikke nogen hemmelighed, at LED-lys er en lidt dyrere investering end andre lyskilder. I et firmas opstartsfase er der ikke altid de helt store summer at bruge på alt muligt.

 

Du bør dog for din egen skyld prioritere LED-lys, da denne type af belysning kommer til at spare dig for mange penge på længere sigt. Du vil helt sikkert senere hen blive glad for, at du tog denne beslutning fra starten af.

 

Ved at bruge LED-belysning foretager du ligeledes et miljøbevidst valg på grund af, at LED bruger mindre energi. Endvidere skal der ikke produceres så mange pærer takket være den lange levetid. Dette kan måske endda være med til at fremme din virksomhed, hvis du har kunder, som lægger vægt på en miljørigtig tilgang.

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.