Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Frederikshavn Kommune

Link til Erhvervshus Nord

  

Erhvervshus Nord

Erhvervshus Nord er Frederikshavns Kommunes Erhvervskontor. Det er din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning. På Erhvervshus Nord er der dygtige konsulenter til stede, der kan hjælpe dig med afklaring af din nye virksomhedsidé. Og det er gratis! 

 

Ren statistisk ved vi det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så de chancer for succes stiger til 65 %. Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Erhvervshus Nord træffes på telefon 92 26 26 26 eller du kan bestille tid til en samtale på mail info@erhvervshusnord.dk.

 

StartUp Club Frederikshavn 

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i Frederikshavn kommune.

 

Henvend dig til Erhvervshus Nord for at høre nærmere! 

 

Model for StartUp Club Frederikshavn

 

 

PARTNERE I FREDERIKSHAVN

KOMMUNE: 


Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft 

Revisionsfirmaet Beierholm Frederikshavn Skagen Sæby

 

SKAGEN FREDERIKSHAVN  SÆBY

 

 

 
Kommuniklame ved Lisa Kajser Frederikshavn

 

 Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

 

 


 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

Iværksætterkursus

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil godt i gang med din egen virksomhed.

 

"Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Og få et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Der afholdes ikke iværksætterkurser i Frederikshavn Kommune, men der er mulighed for at deltage i kursus i enten Aalborg eller Hjørring.

 

Aalborg: Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole

 

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret

Logo Iværksætteruddannelsen

til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter.  Se linket her! 

 

Men der er også mulighed for at deltage i et aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage /onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her! 

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg 

 

 

Hjørring: Iværksætterkurser ved EUC NordLogo EUC Nord

og Hjørring ErhvervsCenter

 

EUC Nord og Hjørring ErhvervsCenter er erfarne i afholdelse af iværksætterkurser. Undervisningen forløber over 11 i tidsrummet 18-21:30. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterkurset her! 

 

Undervisningen foregår på EUC Nord, Jørgen H. Jensens Vej, 9800 Hjørring

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland har også tilbud til iværksættere i Frederikshavn kommune

Som iværksætter i Frederikshavn har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på Erhvervshus Nord med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Og nej, det er ikke en fejl! Erhvervshus Nord er ikke det samme som Erhvervshus Nordjylland. 

 

Erhvervshus Nordjylland dækker hele Nordjylland og har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors. 

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte og kan tilbyde en specialiseret rådgivning, som ikke alle erhvervskontorer har mulighed for at tilbyde. 

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller på hjemmesiden her! 

 

 

 

  

Nordjysk NewBizz 

Er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i region Nordjylland. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tilddelt en vækstguide fra Erhvervshus Nord, der kan følge din virkomheds udvikling i en periode. 

 

Der er 2 tilbud og man skal indsende en ansøgning for at komme i betragtning, men det er relativt enkelt. Kontakt Erhvervshus Nord for at få vejledning om dine muligheder og læse ellers mere om programmet på linket her!

 

Innovativ Vækst.

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu.

 

Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger. Læs mere her!

 

 

 

 

 

Life Science Innovation (LSI)Life Science Innovation LSI Nordjylland

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få hjæp fra LSI's forretningsudviklere.

 

LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet.

 

Iværksættere, der har været en del af LSI anbefaler det kraftigt til andre iværksættere.

 

Se mere på LSI's hjemmeside her! 

 

 

 

 

Socialøkonomisk virksomhed 

Vil du starte en Socialøkonomisk Virksomhed?

  

Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord er sammen med Vækst Jammerbugt og Jammerbugt Kommune deltagere i et fælles projekt for socialøkonomisk iværksætteri.

 

Her er linket til dem du skal snakke med i Frederikshavn: Klik her!

 

Private rådgivere

Som iværksætter er det vigtigt du får sammmensat et "team" af private rådgivere, der kan hjælpe dig med at etablere et godt beslutningsgrundlag for din start. Men også kan bidrag til, at du ikke begår flee fejl end højst nøvendigt. Og hjælper dig med at få registrering, bogholderi, lokaleforhold, salg og markedsføring mv. på plads!

 

Som iværksætter bør du inden etablering tale med en revisor, en advokat og et reklamebureau foruden den vejldning du kan få på Erhvervshus Nord. Det sikrer dig langt større muligheder for succes.

 

 

Denne side om iværksætteri i Frederikshavn er støttet af Revisionsfirmaet Beierholm i Skagen, Frederikshavn og Sæby, Jysk Rekruttering, Mand & Bil - netværk for selvstændige handymen og håndværkere samt Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser. 
 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Frederikshavn
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.