Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Middelfart Kommune

 

Middelfart Erhvervscenter

 Erhvervskontoret i Middelfart Kommune hedder Middelfart Erhvervscenter og det er din indgangsvinkel til start af egen virksomhed i det vest fynske. ErhvervsCenterets egne konsulenter er tilrådighed for dig som iværksætter og det er helt gratis at benytte!

 

Erhvervscenteret træffes på telefon 8832 5990 eller via deres hjemmeside!

 

Udover Erhvervskontorers egen indsats tilbyder sparring med en række lokale rådgivere, der vil hjælpe dig godt i gang. Listen omfatter både advokater, revisorer, forretningsuviklere, konsulenter mv. Nogle af dem tilbyder et gratis 1. møde. Se listen her!

 

Middelfart Erhvervscenter har sin egen mentor ordning, hvor du kan  få hjælp fra en erfaren virksomhedsleder. ErhvervsCenter matcher jer op efter din branche og erfaring med en erfaren leder, og sørger for I kommer godt i gang med forløbet. Læs mere om ordningen her!

 

Middelfart Erhvervscenter har en super side, hvor du kan finde rigtig mange gode værkstøjer, der kan være nyttige i forbindelse med start af egen virksomhed. Der er alt fra forretningsplan til inpirationsvideoer med Martin Thorborg, så se endelig med her! 


 

 

 

 

  

Iværksætterkurset: “Iværksætteri i praksis”

 Middelfart Erhvervscenter tilbyder i samarbejde med Iver-samarbejdet og Udviklingscenter Syd et iværksætterkursus, der forløber sig over syv aftener. På kurset får du det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften. Der tages udgangspunkt i din egen virksomhed, og efter sidste kursusgang vil du stå med en færdig forretningsplan. Forløbet giver dig desuden mulighed for at netværke med andre ligesindede og få inspiration til styrkelse af din forretning.

 

Kurset koster 1.000 kr. pr. person inkl. moms. Prisen er også inkluderet bogen “Iværksætteri i praksis”.

 

Du kan deltage i kurset i Vejle, Kolding og Haderslev.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurset og tilmelde dig her!  


 

 

 

 

  

Mentorordning

 Gennem Middelfart Erhvervscenter kan du også vælge at få tilkoblet en mentor. En mentor er en erfaren virksomhedsleder, der giver dig gode råd. Du kan bruge din mentor til sparring om de forskellige udfordringer, du som virksomhedsleder kan have. Middelfart Erhvervscenter finder den mentor der matcher din virksomhed og dine behov. Efterfølgende bliver du og din mentor inviteret til et første møde, hvor i bliver introduceret for hinanden, og i bliver hjulpet i gang.

 

Er du interesseret i at blive en del af mentorordningen, kan du kontakte Middelfart Erhvervscenter på tlf. 88 32 59 90.


 

 

 

 

  

IVER

 IVER er et samarbejde mellem Trekantområdets kommuner. Det er et erhvervsfokuseret netværk og iværksættermiljø til dig, der er klar til at springe ud i din iværksætterdrøm. IVER tilbyder dig gratis sparring og vejledning af en af deres syv iværksætterkonsulenter. De har desuden overblik over de mange tilbud, du kan benytte dig af som iværksætter.

 

Du kan også deltage i en af deres mange informationsmøder, hvor du får konkret information og værktøjer, så du er godt klædt på til at starte din egen virksomhed. På den måde kan du undgå at begå de mest almindelige fejl, der ofte spænder ben for nye iværksættere.


Du kan læse mere om IVER, og hvad de kan tilbyde dig her!


 

 

 

 

 

Erhvervshus Sydjylland 

Erhvervshus Sydjylland logo

Middelfart bliver i kraft af sin tætte forbindelse til Trekantområdet en del af Erhvervshus Sydjylland, som har kontor i Vojens i Haderslev Kommune. Erhvervshuset deler iøvrigt kontor med Vækstfonden, der også har til huse i Vojens.

 

Hos Erhvervshus Sydjylland kan du få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved dette er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her. 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Middelfart
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.