Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Artikler og medier om iværksætteri 

 

Indhold på siden:

  1. Nyheder om Iværksætteri og erhverv

  2. Gode iværksætter hjemmesider

  3. Podcast om iværksætteri mv.

  4. Webinarer for iværksættere

 


 


 

 

Nyheder om Iværksætteri og Erhverv:

Link til erhvervsmagasinet Bizz Up

 

 

Bizz Up

Bizz Up er en hjemmeside, som formidler inspiration, tips & tricks og ikke mindst motivation til dig der brænder for dit arbejde. Se mere på https://www.bizzup.dk/

 

 

 


 

 Link til TechSavvy medie om iværksætter og teknologi

 

TechSavvy.media er et medie med fokus på startupøkosystemet i Danmark. De leverer de seneste opdateringer fra startup-verdenen samt inspirerende portrætter af visionære iværksættere. Du kan også læse mere udybdende artikler og følge med i morgendagens udviklinger både teknologisk og iværksættermæssigt.

https://techsavvy.media/

 


 

 

Startup Magasin Startup Magazine

Et ret nyt online magasin om iværksætteri, nye idéer, nye produkter og artikler om forskellige erhvervsmæssige emner. Og så skriver de meget om millionærer. 

www.startupmagazine.dk

 

 

 


 

 

Gode iværksætter hjemmesider:

 

Earlystage.dkEarlystage.dk giver et godt overblik over innovations- og investormiljøet i Danmark

Earlystage.dk er en ret ny hjemmesiden udarbejdet af Jacob Kildetoft Henriksen, der arbejder med analyse af virksomheder i Vækstfondens Venture afdeling. Det er en super lækker hjemmeside, der har et flot og helt enkel lækker opbygning. Earlystage.dk er især stærk på  overblik over investorer, tilskudsordninger, konkurrencer samt netværk inden for forskning og innovation. Se hjemmesiden her: https://earlystage.dk/ 

 

 

 

Iværksætternetværk IVN

Måske Danmarks største iværksætternetværk på sociale medier. Mere end 90.000 deltager på facebook gruppen IVN, som nu koster 39 kr. pr. md. at være med i. Er du ikke med endnu så klik her! IVN er samtidig en fordelsklub for iværksættere, hvor man kan opnå betydelige besparelser på forskellige ydelser. Det drejer sig om alt fra advokatbistand, telefoni, bank, it og meget mere. Se det på hjemmesiden IVN.dk her.

 

 

Amino.dk

Nok et af Danmarks mest kendte iværksættermedier. Stiftet bl.a. af superiværksætteren Martin Thorborg. Det er ham med Jubii, Dinero mv. Der er en super fin debatmulighed og mange der gerne vil hjælpe, hvis man har problemer eller et spørgsmål. Bemærk dog! Det er ikke nødvendigvis et ekspert panel, så vurder kritisk de svar du måtte få. Men de fleste indlæg er relevante og folk er flinke til at hjælpe hinanden. Er du ekspert inoget, kan du også blive "ekspertblogger" på Amino, hvilket vil give øget opmærksomhed om dit nye firma.

 

Link til hjemmesiden er her!

 


 

 

StartUp Svar:StartUpSvar har svar på 100 iværksætterspørgsmål

Oprindeligt kladet 100svar.dk, men hedder nu StartUpsvar.dk. Den er oprindeligt produceret af navnkundige - nu desværre afdøde - Mogens Thomsen fra Aarhus, som alle inden for iværksætterbranchen kender og respekterer.

 

Der er tale om et opslagsværk for iværksættere og selvstændige, hvor man kan finde 100 svar på spørgsmål om at starte som iværksætter. Hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt? Her finder du svar på de vigtigste iværksætter spørgsmål. Startupsvar.dk formidler virksomhedsmæssige problemstillinger på en forståelig måde.

 

StartUpSvar er ejet af A-kassen Frie (Tidl. DANA)

 


 

 

BOOTSTRAPPING.dk

Er en dansk hjemmeside. Den skriver om det danske iværksættermiljø. Den skriver sjovt nok til Iværksættere OG investorer, hvilket jo er lidt i modstrid med betydningen. Når det er sagt er det en udmærket side, der beskriver især IT iværksætteri, forretningsmodeller og lign. Klik på logoet nedenfor for at komme videre til siden:

 

Bootstrapping er en hjemmeside om iværksætere investorer og opstart

 

 


 

 

Virksomhedsguiden:

Virksomhedsguiden er en offentlig hjemmeside, hvor der angiveligt er investeret mere end 25. mio. kr. i udviklingen. Det er en hjemmeside, der kan henvise til Virksomhedsguidens logoarrangementer, aktører mv. for virksomheder og iværksættere. Man kan kalde virksomhedsguiden en slags offentlig konkurrent til Startinfo.dk.

 

Erhvervskontorer og kommuner har indbetalt midler til realisering af viksomhedsguiden og bidrager også til opdateringen. 

 

Virksomhedsguiden er også stedet, hvor du kan søge erstatning på grund af Coronakrisen og den delvise nedlukning af erhvervslivet. Læs mere på linket her!

 

 

 


 

Podcasts om Iværksætteri

 

Kvindekompagniet er en podcast om kvindelige iværksættereKvindekompagniet

Er du kvindelig iværksætter (eller måske mand!) kan du finde inspiration i denne podcast serie om kvindelige iværksættere. Kvindekompagniet er ret nyt, men udgiver med jævne mellemrum podcasts med kvinder. der har taget tilværelse i egen hånd og har etableret deres egen virksomhed. 

 

Bag Kvindekompagniet står iværksætter Josefine Volqvartz, der mener iværksættermiljøet i Danmark har brug for stærke kvindelige rollemodeller. Faktum er i hvert fald at der etableres alt for få kvindeligt ejede iværksættervirksomheder her i landet.

 

 

Startinfo.dk ønsker Kvindekompagniet alt det bedste, for der er brug for deres indsats. 

 

Link til Kvindekompagniets hjemmeside er her!

Link til Facebook siden er her!

 


  

 

Online marketing Podcast

Ib Potter laver podcasts på Pottercut.dk

Ingen over og ingen ved siden af Potter, når det kommer til Podcasts om online marketing. Ib Potter er specialist i online marketing, arrangør af adskillelige fremragende konferencer om Online Marketing.

 

Link til marketingcamp er her! 

 

Link til Podcasts hos Puttercut er her!

 

Ib Potter er Online Marketing Chef hos bureauet Co3 i Ikast.

 

 

 


  

Iværksætterhistorier.dk

Siden har samlet en lang række podcats om iværksættehistorier. Der er virkelig meget inspiration, hvis du gerne vil blive klogere på iværksætteri. Der findes mange forskellige iværksætter podcasts og indholdet varierer fra podcast til podcast.

 

Iværksætterhistorier har lavet deres egen liste over de 10 bedste iværksætter podcast i Danmark til dig. Se listen her!

 

Og tjek siden ud her! 

 


 

Iværksætterdrømme

Iværksætterdrømme er en podcast om iværksætteriPodcasten “Iværksætterdrømme” drives  af Alexander Stricker, der taler med forskellige dygtige iværksættere. Iværksætterne giver et mere nuanceret billede af iværksætteriet, og du kommer med bagom det at starte og drive en virksomhed. Hør blandt andet om fiaskoerne, presset, tvivlen, tilstrækkeligheds følelsen, vedholdenheden og meget mere.

 

Se og hør mere her!

 

 

 


 

Webinarer for iværksættere

 

Webinarer fra SKAT

SKAT udgiver en del webinarer, hvor du gratis kan deltage. Her bliver du stille og roligt guidet igennem noge af de lidt "svære ting", man som iværksætter typisk ikker er så godt inde i. Du kan se webinarerne på linket her!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.