Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Artikler og medier om iværksætteri 

 

Artikler om Iværksættere på Startinfo.dk:

Startinfo.dk præsenterer af og til iværksætter artikler om helt almindelige danske iværksætter. De traditionelle medier fokuserer næsten altid på vækstiværksættere og tech iværksættere, gerne med store investering og planer om ekspansion. Og det er fint. Respekt for det. Vi har bestemt som samfund brug for den type iværksættere. Men vi har også brug for alle de små virksomheder, etableret af ganske almindelige mennesker, der bare gerne vil være selvstændige.

 

Her er listen over iværksætterartikler ind til nu:

 

→ Kim Nielsen, Aarhus producerer Vildmarksbade i håndlavet bødkerkvalitet

→ Tine Bieber Lunn, Aalborg, rådgiver om facilitering af undervisning og har udviklet spillet LYN-Praksis 
→ Nikka Vinther-Jensen, Silkeborg, der har etableret eget Elite Akademi, Art By Nikka  

→ Lene Bremer, Aalborg, der rådgiver om farver, stil og sammenhæng i virksomheders fremtræden   

→ Kirsten Dorph, der har etableret rideferie og mountain bike udlejning ved Lildstrand i Thy 

→ Jesper Thygesen, der sammen med hans bror har etableret El-installatørforretning i Als ved Hadsund 

 

Magasiner om Iværksætteri og Erhverv

 

Bizz UpLink til erhvervsmagasinet Bizz Up

 Bizz Up er et erhvervsmagasin, som formidler inspiration, tips & tricks og ikke mindst motivation til dig der brænder for dit arbejde. Magasinet udgives 2 gange årligt og løbende på bizzup.dk og læses af mere end 100.000 erhvervsfolk både online og offline. Magasinet er gratis.

 

Fysisk finder du Bizz Up Magasinet i DATs fly og i innovationsmiljøer og kontorfællesskaber landet over. 

 

Se mere på https://www.bizzup.dk/

 

Bizz Iværksætter og erhvervsmagasin med 100000 læsere

Hjemmesiden www.bizzup.dk fungerer som online nyhedsmedie når det gælder iværksætter- og erhvervsnyheder Her kan du få tips, tricks, motivation, inspiration m.m. til at vækste din virksomhed!

 

BizzUp udgives af Lise Korsgaard, Skive. Læs det online her: https://www.bizzup.dk/laes-online/

 


 

Iværksætteren

Magasinet Iværksætteren udgives af Dansk Iværksætterforening.Dansk Iværksætter Forening

 

Forsider fra IværksætterenDet kan læses online på Dansk Iværksætter Forenings hjemmeside.

 

Læs selv med her:  https://www.d-i-f.dk/magasinet-ivaerksaetteren/ 

 

Ønsker du abonnemet på "Iværksætteren" kan du tegne det for 450 kr. pr. år for de 6 årlige udgivelser.

 

Dansk Iværksætter Forening er iøvrigt meget mere end magasin udgiver. Det er en interesseorganisation for Danske Iværksættere, som man iøvrigt kan blive medlem af helt gratis. Se med her: https://www.d-i-f.dk/gratis-medlemskab/

 

Dansk Iværksætter Forening arbejder også politisk, på at forbedre opstartsbetingelser og rammevilkår for iværksættere og iværksætteri i Danmark. Man vil skabe bedre vilkår for iværksættere, herunder beskatning, infrastruktur, finansiering og reducere bureaukrati.

 

Man påvirker således den politiske dagsorden gennem indspark til politiske udspil, møder med politikere & myndigheder og skaber partnerskaber og alliancer med andre interessenter inden for iværksætter

 

Hvert år udgiver man således en årlig Iværksætterundersøgelse, hvor man spørger et stort antal iværksættere om deres vurdering af vilkår, rammebetingelser for iværksætteri og lign. Iværksætterundersøgelsen offentliggøres normalt en gang om året i august måned. 

 

 

 

Gode iværksættersider, hvor du kan blive klogere:

 

Amino.dk

Nok et af Danmarks mest kendte iværksættermedier. Stiftet bl.a. af superiværksætteren Martin Thorborg. Det er ham med Jubii, Dinero mv. Der er en super fin debatmulighed og mange der gerne vil hjælpe, hvis man har problemer eller et spørgsmål. Bemærk dog! Det er ikke nødvendigvis et ekspert panel, så vurder kritisk de svar du måtte få. Men de feslte indlæg er relevante og folk er flinke til at hjælpe hinanden. Er du ekspert inoget, kan du også blive "ekspertblogger" på Amino, hvilket vil give øget opmærksomhed om dit nye firma.

 

Link til hjemmesiden er her!

 

StartUp Svar:StartUpSvar har svar på 100 iværksætterspørgsmål

Oprindeligt kladet 100svar.dk, men hedder nu StartUpsvar.dk. Den er oprindeligt produceret af navnkundige Mogens Thomsen fra Aarhus, som alle inden for iværksætterbranchen kender og respekterer.

 

Der er tale om et opslagsværk for iværksættere og selvstændige, hvor man kan finde 100 svar på spørgsmål om at starte som iværksætter. Hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt? Her finder du svar på de vigtigste iværksætter spørgsmål. Startupsvar.dk formidler virksomhedsmæssige problemstillinger på en forståelig måde.

 

Bare fordi du er dygtig inden for din branche, betyder det ikke nødvendigvis, at du er det inden for virksomhedsdrift. Ved du f.eks. hvordan du betaler skat som iværksætter, håndterer administration og markedsføring?

 

StartUpSvar er støttet af A-kassen for selvstændige DANA.

 

BOOTSTRAPPING.dk

Er en dansk hjemmeside. Den skriver om det danske iværksættermiljø. Den skriver sjovt nok til Iværksættere OG investorer, hvilket jo er lidt i modstrid med betydningen. Når det er sagt er det en udmærket side, der beskriver især IT iværksætteri, forretningsmodeller og lign. Klik på logoet nedenfor for at komme videre til siden:

Bootstrapping er en hjemmeside om iværksætere investorer og opstart

 

Virksomhedsguiden:

Virksomhedsguiden er en ret ny offentlig hjemmeside, hvor der angiveligt er investeret mere end 25. mio. kr. i udviklingen. Det er en hjemmeside, der kan henvise til Virksomhedsguidens logoarrangementer, aktører mv. for virksomheder og iværksættere. Man kan kalde virksomhedsguiden en slags offentlig konkurrent til Startinfo.dk.

 

Erhvervskontorer og kommuner har indbetalt midler til realisering af viksomhedsguiden og bidrager også til opdateringen. 

 

Virksomhedsguiden er også stedet, hvor du kan søge erstatning på grund af Coronakrisen og den delvise nedlukning af erhvervslivet. Læs mere på linket her!

 

 


 

 

Video, podcast og andre medier om iværksætteri:

 

Online marketing PodcastIb Potter laver podcasts på Pottercut.dk

Ingen over og ingen ved siden af Potter, når det kommer til Podcasts om online marketing. Ib Potter er specialist i online marketing, arrangør af adskillelige fremragende konferencer om Online Marketing.

 

Link til marketingcamp er her! 

 

Link til Podcasts hos Puttercut er her!

 

Ib Potter er Online Marketing Chef hos bureauet Co3 i Ikast.

 

 

Krifa Erhverv Webinarer

Krifa Erhverv tilbyder "Start selvstændig virksomhed - sådan gør du!" webinarer en gang om måneden. Det er typisk webinarer af ca. 1,5 times  varrighed, der omfatter registrering, krav, finansiering mv. Se link her!

 

Webinarer fra SKAT

SKAT udgiver en del webinarer, hvor du gratis kan deltage. Her bliver du stille og roligt guidet igennem noge af de lidt "svære ting", man som iværksætter typisk ikker er så godt inde i. Du kan se webinarerne på linket her!

 

 

Iværksætter Podcast 

Her er blot nogle gode udvalgte eksempler:

Hør Jakob Neua Nørgaard, Aalborg, cofunder af Penneo (elektronisk underskrift) og stifter af i alt 6 virksomheder, klik her for at høre.  

Hør Sune Alstrup Johansen, København, medstifter af og direktør for The Tribe Eye, klik her

Hør Camilla Stockfleth Olsen, Charlottenlund, der er stifter af personlig assistent firmaet JustChill.dk, klik her for at høre.

 

Flere podcasts på hjemmesiden her

 

Iværksætterhistorier.dk

Siden har samlet en lang række podcats om iværksættehistorier. Der er virkelig meget inspiration, hvis du gerne vil blive klogere på iværksætteri. Der findes mange forskellige iværksætter podcasts og indholdet varierer fra podcast til podcast.

 

Iværksætterhistorier har lavet deres egen liste over de 10 bedste iværksætter podcast i Danmark til dig. Se listen her!

 

Og tjek siden ud her!

 

 

Jura PodCasts fra Advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain 

HjulmandKaptain Logo

 

Hør Sådan undgår du dine adwords annoncer er i strid med Markedsføringslovginingen.

  

For at høre om andre og flere emner klik her!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.