Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Lolland Kommune

 

Business Lolland-Falster hjælper iværksættere godt i gang

Business Lolland-Falster er dit lokale erhvervskontor og indgangsvinkel til rådgivning i Lolland Kommune. Som iværksætter kan du få 1 års gratis medlemskab hos Business Lolland-Falster. Det er dog ikke et krav, at du er medlem for at få deres hjælp som iværksætter.

 

Rådgivning er en rigtig god idé, hvis du overvejer at starte din egen virksomhed, eller hvis du allerede er startet. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, end hos iværksættere der ikke har.

 

Business Lolland-Falster tilbyder iværksættere vejledning og rådgivning i alle faser - lige fra udviklingen af din forrentingsidé til skalering og investering. I samarbejde med deres netværk af rådgivere, hjælper vi dig med at komme bedst muligt i gang og komme videre med din virksomhed.

 

Hvis du er interesseret i at få vejledning hos Business Lolland-Falster eller ønsker at høre mere, så ring til Christiane Paaske-Sørensen på 6165 9645 eller Anders Due på 2819 9074.


Besøg Business Lolland-Falsters hjemmeside her!

 


 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i Lolland Kommune

Som iværksætter i Lolland Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 


 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.