Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Tre måder du kan finansiere en startup

 

Går du med tankerne om at realisere en iværksætterdrøm, har du garanteret gjort dig nogle nøje overvejelser om forløbet og sidder muligvis også med en lang række spørgsmål. Måske er du i tvivl, om din ide er god nok og værd at bruge tid på. Derudover spiller det økonomiske aspekt naturligvis også en stor rolle, når det gælder iværksætteri og startup.

 

Investering som vej til finansiering af din startup

 

Før du rigtigt giver dig i kast med din investeringsdrøm, kan du overveje at investere en del af den formue, du selv sidder med. Dette er med henblik på, at investeringen giver et afkast, du vil kunne bruge til at finansiere din startup eller dele heraf alt efter størrelsen af afkastet. Hvis du ved, at du har planer om investere før din startup, bør du foretage investeringen i god tid, da en langsigtet investering på sigt forstærker dine muligheder for at få gevinst.

 

Prøv med futures

Investeringsmarkedet rummer flere forskellige muligheder for at investere, hvor futures handel blot er en af de mange investeringsformer. Når du investerer gennem en futures handel, investerer du reelt set i fremtiden, da du indgår en aftale om køb eller salg af et givent aktiv til en fastsat kurs på et fastlagt fremtidigt tidspunkt. Dermed kender du altså først til investeringens udfald på den dato, som blev fastlagt allerførst i forløbet.

 

Hvis investering gennem futures lyder som noget, der kan hjælpe din startup godt i gang, så kan du se mere her og oprette en konto, når og hvor det passer dig.

 

CFD-handel som alternativ

En anden spændende måde at investere på kan findes i investeringsformen CFD, der står for ”Contract For Difference”. Gennem CFD-handel er det muligt for dig at tjene penge på trods af uro på markedet, da du spekulerer i aktieudsving, og derfor har mulighed for at få afkast, både når aktien falder og stiger i kurs, som giver dig en vis fleksibilitet. Det, at du kan få afkast ved kursfald, kaldes at ”gå kort”. 

 

Har du kendskab til traditionel aktiehandel, vil handel med CFD’er være ganske ligetil, da man kan købe en CFD og sælge den igen med gevinst, hvis prisen stiger, og dermed handles den på samme måde som en aktie.

 

Når du har fundet den eller de investeringsforme, som tiltaler dig mest, bør du lave dybdegående research for den bedste indsigt i den pågældende investeringsform og med mulighed for afklaring af dine ubesvarede spørgsmål.

 

 

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.