Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Er min idé god nok?

 

Enhver virksomhed baserer sig på en idé... ikke nødvendigvis en kæmpe ny idé, der skal søges patent hjem til, men måske bare en tanke omkring hvad din kommende virksomhed kunne beskæftige sig med.

 

Langt de fleste nye virksomheder baserer sig faktisk på idéer andre tidligere har fået og har brugt som basis for start af deres virksomhed,

 

Men måske adskiller din virksomhed sig fra de andres? Er du i et område med langt til konkurrenter, er der en dårligt fungerende virksomhed i dit område (og ja, det er der faktisk tit!), kan du noget andet end de andre, eller er du bare helt magen til dem? :-)

 

Ide foto

 

Det er i hvert fald ting, du bør overveje! Spørgsmålet er jo, "hvorfor skal kunderne ringe til mig?"

 

Men fordi der er mange tusinde byggefirmaer, betyder det jo ikke nødvendigvis, at det er en dårlig idé at blive selvstændig inden for byggebranchen.

 

Noget at det man kan overveje i forbindelse med vurderingen af ideens bæredygtighed er faktisk, hvordan det går de andre - altså konkurrenterne - der har fået næsten samme idé som dig på et tidligere tidspunkt.

 

Så prøv helt jordnært at se dem lidt i kortene...

 

Find nogle som er ApS eller A/S og tjek deres regnskab på CVR.dk. Men kan ikke se alt, men dog noget der peger lidt på, hvordan det går i deres firma. Omsætningen er næsten altid "sløret", men bruttoavance, overskud og udviklingen i egenkapitalen siger også ret meget om aktivitetsniveauet.

 

Side er under opdatering. Tjek den venligst igen senere. 

.

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.