Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Billånsberegner

Skal du bruge en varebil eller en bil til en sælger? Så skal du som iværksætter typisk låne penge til at finansiere købet. Med mindre du da leaser bilen. Se iøvrigt afsnittet om Finansiering for Iværksættere i vores IværksætterGuide her!

 

Men når du arbejder med dit budget, kan du benytte vores hurtige Billånsbregner neden for, så du kan finde din ydelse pr. md. 

 

 

 

 

 

 

Indtast din forventede købspris, der hvor vi har skrevet 50.000 kr. Indtast derefter gebyrer til låneoprettelse og evt. tinglysning af sikkerhed og endelig din udbetaling. Udbetalingen kan også være i form af en byttebil. 

 

Herefter kan du lege med lommeregneren, for at se hvor meget du skal betale i månedlig ydelse.

 

Og du kan også se hvad forskel 1 % i billigere rente gør. Rente på billån er ikke så høj, så måske skal du hellere bruge dine forhandlingsevner på at "sænke" renten på din kassekredit. 

 

Bemærk løbetiden! I bilforretninger ser man ofte biler til en rimelig lav månedlig ydelse. Når man så får læst skiltet med finansiering, så er løbetiden måske 96 mdr. eller 8 år! Men hvad er din bil værd om 8 år. Du skulle helst have lidt "friværdi" i bilen til dit næste køb i stedet for en mulig restgæld. 

 

I lommeregneren har vi derfor indsat 84 mdr. som max. løbetid...  altså 7 år. Og det er ret lang tid.

 

Vi mener du bør overveje om ikke du kan klare en ydelse, der gør at bilen er betalt ud om 5 år. Så giver det dig lidt frihed til at skifte, hvis dit behov ændrer sig,

 

 

Læs i øvrigt vores IværksætterGuide:

 

→ IVÆRKSÆTTERGUIDE FØR START 

→ IVÆRKSÆTTERGUIDE UNDER START

→ IVÆRKSÆTTERGUIDE EFTER START

 

 

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.