Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Hjørring Kommune

 

Hjørring ErhvervsCenterLink til Hjørring ErhvervsCenter

Hjørring ErhvervsCenter er erhvervskontoret i Hjørring Kommune og din indgang til iværksætterrådgivning. Uanset om du bor i selve Hjørring by eller i Hirtshals, Sindal, Løkken, Vrå eller en af kommunens mange landsbyer, er Hjørring ErhvervsCenter klar med iværksætter hjælp til dig.

 

Hjørring har historisk set altid være aktiv på iværksætterområdet. ErhvervsCenteret tilbyder en vejledning fra deres erfarne konsulenter, og har en stor palette af muligheder at byde kommende iværksættere på:

 

1. De har super kendskab til de private rådgivere, der træder hjælpende til.

2. De er gode til at finde investorer også på et tidligt stadie.

3. Der udbydes et stort antal arrangementer for iværksættere.

4. Har eget didikeret iværksættermiljø "Garagen".

 

Fra en stor statistisk analyse af 2.200 nordjyske iværksættere ved vi, det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første iværksættervejledning hos erhvervskontoret hæver faktisk din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %.

Og bruges efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så din chance for succes stiger til 65 %.

 

Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Hjørring ErhvervsCenter har til huse i den tidligere Amtsmandsbolig

 

Hjørring ErhvervsCenter træffes på telefon 9623 2600 eller du kan bestille tid til en samtale på mail mail@hjec.dk.

 

Du kan også abonnere på deres nyhedsbrev, hvor der også er meget nyttigt målrettet dig som iværksætter.

 

Besøg Hjørring ErhvervsCenters hjemmeside her!

 

Og overvej iøvrigt at blive medlem af Erhverv Hjørring. Du er dels med til at støtte en professionel erhvervsfremme indsats, du kommer gratis til en lang række arrangementer og endelig så giver det et godt netværk, da rigtig mange virksomheder - store som små - i forvejen er medlem. 

 

Se mere på linket her! Det er gratis for iværksættere at være medlem 1. år!

 

StartUp Club HjørringLogo Hjørring StartUp Club

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere.

Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage med iværksættervejledning til de nye virksomheder i deres kommune.

 

Henvend dig til Hjørring ErhvervsCenter for at høre nærmere!

 

PARTNERE

I HJØRRING KOMMUNE:

Link til Figuras.nu Regnskab, Administration og Bogføring

 

 

 

 

 

 

 

 

Nocable hjælper dig med at få styr på dine it udfordringer som iværksætter

 


Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 

 

Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft 

 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

Kontorfællesskab Hjørring Sct. Cathrine Vej No Diga NODIGA 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

  

Iværksætterkurser ved EUC Nord

Logo EUC Nord

og Hjørring ErhvervsCenter

Et iværksætterkursus er en god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed.

 

"Overlevelsesraten" er helt vildt høj for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Man får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med din forretningsplan.

 

Og deltagelsen i et kursus medfører ofte et godt netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Undervisningen forløber over 11 i tidsrummet 18-21:30. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterkurset her! 

 

Undervisningen foregår på EUC Nord, Jørgen H. Jensens Vej, 9800 Hjørring

 


 

Markedsføringsmentor.

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 


 


Aalborg: Iværksætteruddannelsen vedLogo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus
Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få

Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. 

 

Men der er også mulighed for at deltage i et aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage /onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland har også tilbud til iværksættere i Hjørring

Som iværksætter i Hjørring har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors. 

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte og kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.” 

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz. Hjørring ErhvervsCenter er aktive medspillere som vækstguider for iværksættere i Hjørring Kommune. 

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.

 

 

 

Nordjysk NewBizzNordjysk NewBizz program for vækstiværksættere

Er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i region Nordjylland. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tilddelt en vækstguide fra Hjørring ErhvervsCenter, der kan følge din virkomheds udvikling i en periode.

 

Læs mere om de 2 tilbud på hjemmesiden her! 

 

 

 

 

Innovativ Vækst. 

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu.

 

Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Tjek mulighederne her! 

 


 

Life Science Innovation (LSI)Life Science Innovation LSI Nordjylland Logo

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få hjæp fra LSI's forretningsudviklere.


LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet. Læs mere her!

 

 

 

 

 

Private rådgivere

Som iværksætter er det vigtigt du får sammmensat et "team" af private rådgivere, der kan hjælpe dig med at etablere et godt beslutningsgrundlag for din start. Men også kan bidrag til, at du ikke begår flere fejl end højst nøvendigt. Og hjælper dig med at få registrering, bogholderi, lokaleforhold, salg og markedsføring mv. på plads!

 

Spørg HjørringErhvervCenter, hvem der er til rådighed i Hjørring Kommune.

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Hjørring
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.