Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Hjørring Kommune

 

Hjørring ErhvervsCenter erstattes af Business Hjørring. Business Hjørring er det nye navn for Hjørring ErhvervsCenter

Hjørring ErhvervsCenter har i mange år været navnet på erhvervsfremmeindsatsen i Hjørring Kommune.

 

Men nu blæser nye vinde og navnet og organsieringen er ændret. Det nye navn er Business Hjørring, men adresse er stadig den samme i den tidligere Amtmandsbolig på Amtmandstoften. 

 

Men uanset om du bor i selve Hjørring by eller i Hirtshals, Sindal, Løkken, Vrå eller en af kommunens mange landsbyer, er medarbejderne i Business Hjørring klar med iværksætterhjælp til dig.

  

Hjørring har historisk set altid være aktiv på iværksætterområdet. Erhvervskontoret tilbyder en vejledning fra deres erfarne konsulenter, og har en stor palette af muligheder at byde kommende iværksættere på:

 

1. De har super kendskab til de private rådgivere, der træder hjælpende til.

2. De er gode til at finde investorer også på et tidligt stadie.

3. Der udbydes et stort antal arrangementer for iværksættere.

4. Har eget didikeret iværksættermiljø "Garagen".

 

Fra en stor statistisk analyse af 2.200 nordjyske iværksættere ved vi, det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første iværksættervejledning hos erhvervskontoret hæver faktisk din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %.

Og bruges efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så din chance for succes stiger til 65 %.

 

Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Hjørring ErhvervsCenter har til huse i den tidligere Amtsmandsbolig

Foto af erhvervskotoret i Hjørring i den tidl. Amtmandsbolig 

 

Business Hjørring træffes på telefon 9623 2600 eller du kan bestille tid til en samtale på mail business@hjoerring.dk

 

Og overvej iøvrigt at blive medlem af Erhverv Hjørring. Du er dels med til at støtte en professionel erhvervsfremme indsats, du kommer gratis til en lang række arrangementer og endelig så giver det et godt netværk, da rigtig mange virksomheder - store som små - i forvejen er medlem. 

 

Se mere på linket her! Det er gratis for iværksættere at være medlem 1. år!

 

StartUp Club HjørringStartup Club Hjørring hjælpe iværksættere godt i gang

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere.

Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage med iværksættervejledning til de nye virksomheder i deres kommune.

 

Henvend dig til BusinessHjørring for at høre nærmere!

 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

PARTNERE

I HJØRRING KOMMUNE:

Nocable hjælper dig med at få styr på dine it udfordringer som iværksætter

 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

Kontorfællesskab Hjørring Sct. Cathrine Vej No Diga NODIGA 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

  

Iværksætterkurser ved EUC Nord

EUC Nord tilbyder lejlighedsvis iværksætterkurser

og Hjørring ErhvervsCenter

Et iværksætterkursus er en god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed.

 

"Overlevelsesraten" er helt vildt høj for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Man får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med din forretningsplan.

 

Og deltagelsen i et kursus medfører ofte et godt netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Undervisningen forløber over 11 i tidsrummet 18-21:30. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterkurset her! 

 

Undervisningen foregår på EUC Nord, Jørgen H. Jensens Vej, 9800 Hjørring

 


 

Aalborg: Iværksætteruddannelsen vedLogo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus
Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få

Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. 

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår online.

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland har også tilbud til iværksættere i Hjørring

Som iværksætter i Hjørring har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors. 

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte og kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.” 

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer for iværksættere og virksomheder. Hjørring ErhvervsCenter er aktive medspillere som vækstguider for iværksættere i Hjørring Kommune. 

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.

 

 

  

Innovativ Vækst. 

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu.

 

Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Tjek mulighederne her! 

 

 

 

 

 

Private rådgivere

Som iværksætter er det vigtigt du får sammmensat et "team" af private rådgivere, der kan hjælpe dig med at etablere et godt beslutningsgrundlag for din start. Men også kan bidrag til, at du ikke begår flere fejl end højst nødvendigt. Og hjælper dig med at få registrering, bogholderi, lokaleforhold, salg og markedsføring mv. på plads!

 

Spørg Business Hjørring, hvem der er til rådighed i Hjørring Kommune.

 

 

 

 

 
2. Hjørring Oversigt over iværksættermiljøer, kontorfællesskaber i Hjørring
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.