Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

PMV - Personligt ejet Mindre Virksomhed

 

Hvad er PMV?

Har du været i hæren tænker du sikkert Panseret Mandskabs Vogn, men i dette tilfælde er det en måde du kan registrere din virksomhed.

 

Selvom, det er faktisk ikke noget krav at man registerer sin virksomhed, hvis man omsætter for under 50.000 kr. pr. år. Det er heller ikke nødvendigt at lade sig momsregistrere.

 

Du kan som indehaver af en personligt ejet mindre virksomhed sælge lidt billigere til dine kunder, for du slipper for at opkræve moms. De kan selvfølgelig så heller ikke trække moms fra af de varer eller ydelser du køber til din pmv virksomhed. Men du kan trække momsen fra i skat fordi det jo nu bliver en driftsudgift for dig.

 

Men hvis du gerne vil ha' et cvr nummer, kan du registrere dig som en personligt ejet mindre virksomhed, forkortet til PMV.

 

Der er nogle begrænsninger, så du må  fx ikke ha' ansatte eller eksportere og importere uden for EU, men ellers  er det ret lige til.

 

Du hæfter på samme måde som ved en "enkeltmandsvirksomhed" også kaldet personligt ejet virksomhed. Du kan læse  om personligt ejede virksomheder her! Det er klart den mest populære opstartsform.

 

Du må kun drive en personligt ejet mindre virksomhed og din registrering skal fornyes hver 3. år.

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.