Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Derfor skal du få automatisk backup af automatiseringsløsningerne

 

Vi kender det alle sammen: Computeren er brudt sammen og vi havde ikke lavet backup af vores arbejde. Nu skal det hele laves forfra, og det er tidskrævende og ekstremt frustrerende. Denne slags uheld kan også sagtens ske for automatiseringsløsningerne hos en produktionsvirksomhed - men konsekvenserne er blot endnu større!

  

Nedenfor vil vi give dig nogle årsager til, hvorfor du skal investere i automatisk backup af dine automatiseringsløsninger hos din produktionsvirksomhed. Det kan virke som blot endnu et IT tiltag, som kan være svært at forstå og overvældende at sætte sig ind i - såsom IT sikkerhed og cyberangreb.

 

Dog er fordelene ved at gøre brug af automatisk backup til automatiseringsløsningerne meget store og tiden, som du bruger på at få installeret automatisk backup, er hurtigt hentet ind igen, hvis uheldet er ude.

 

Mindre tidsspilde og større overblik

 Der sker hurtigt systemfejl - og det sker uanset hvilke automatiseringsløsninger, som produktionsvirksomheden gør brug af. Samtidig er det utrolig tidskrævende, hvis man manuelt skal skabe et overblik og kontrol over produktionsprocesserne, for at bruge dette som backup. Med versionsstyring som din backup af automatiseringsløsningerne, behøver du ikke længere at udarbejde et manuelt overblik. Du kan nemlig blot gendanne tidligere versioner!

Automatisk backup af automatiseringsløsningerne

 

Foruden systemfejl sker det også til tider, at man oplever systemnedbrud i sine automatiseringsløsninger. Det kan tage mange timer og kræfter, når det hele skal sættes op igen - og kan man overhovedet gøre således selv? Pludselig skal man vente på de rette IT folk for at gå styr på automatiseringsløsningerne igen, og visse produktionsprocesser er imidlertid sat på pause.

 

 

Forbliv produktiv og konkurrencedygtig

 Generelt set betyder installeringen af versionsstyring, at man ikke behøver at få en masse arbejds forstyrrelser. Hver gang der er noget galt, kan versionsstyring gendanne tidligere versioner, så I hurtigst muligt er tilbage til den optimale produktivitet i virksomheden. Og hvem ønsker ikke det? En produktiv virksomhed er en virksomhed, som genererer profit og overskud. Nu til dags er det vigtigt at have de rette IT systemer til rådighed, for at være en konkurrencedygtig spiller på markedet.

 

Husk at du altid kan få rådgivning og hjælp, før du får installeret versionsstyrings-systemet. Der er professionelle, som står klar til at assistere dig, når systemerne skal installeres. Med versionsstyring får du også meddelelser så snart, at der sker en systemændring. Det betyder altså, at du også får et større overblik - og måske kan du også forhindre, at der sker systemfejl i processerne på lettere vis.

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.