Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Konsulentopgaver, foredrag mv.

Jeg lever primært af at drive min iværksætterportal, Startinfo.dk, men jeg påtager mig af og til konsulentopgaver og andre honorerede aktiviteter.

 

 

Aktuel opgave: Mikael og Bette Mikael, børnehave og vuggestue i Hjørring

Måske en lidt atypisk opgave som konsulent, men jeg bolterer mig som en fisk i vandet med opgaver af den type.  I grænselandet mellem privat virksomhed og offentlig støttet institution er der mange hensyn at tage. Man skal både agere i samarbejde med det offentlige og derned leve op til regler om tilsyn, indretning af tilbud, normering og økonomistyring. Samtidig er brugerne at sammenligne med "kunder" i en privat virksomhed, som har deres egen frie beslutningskraft om de vil "handle" i forretningen eller hellere benytte et offentligt til tider gratis tilbud.


Foto af Børnehave og Vuggestue Mikael og Bette Mikael, Hjørring

Jeg glæder mig til at fotoet her snart kan suppleres med et foto af den nye bygning:

 

Hvis du vil læse mere om Mikael og Bette Mikael, så se deres hjemmeside her!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jeg typisk kan hjælp med er følgende:

 

1. Foredrag om iværksætteri, markedsføring, opbygning af selvejende institution mv.

Jeg har igennem mange år holdt oplæg og foredrag samt undervist på erhvervsskoler, institutioner, deltaget som dommer i innovationskonkurrencer eller som censor på forskellige uddannelser. Jeg beskrives som underholdende, engageret og med en skæv nordjysk humor.

 

2. Konsulentbistand i forbindelse med etablering- og udvidelse af virksomhed.

Men mere end 3.000 rådgivningsforløb i ballasten og egen etablering af 4 virksomheder, hvoraf jeg stadig driver de 2. Jeg har undervist i iværksætter og været projektleder inden for eu programmer, der støtter iværksættere så jeg har mange års erfaring med opstart og udvikling af ny virksomhed.  

 

3. Online markedsføring... bliv fundet på Google.

På 1-2 timer kommer vi langt med at få din hjemmeside til at spille og få dig oprettet på Google My Business og evt. sociale medier. Jeg har med succes fået etableret et stærkt stigende besøgstal på Startinfo.dk udelukkende ved "organiske" søgninger og har altså ikke betalt for trafik. Den viden, som stammer fra mange, mange timers research, giver jeg gerne videre.

 

4. Fundraising, funding, tilskud, ansøgninger

Der skal penge til, men hvor skal de komme fra? Og har du allerede en idé skal der ofte laves en super skarp ansøgning for at du får et ja i fonden, banken, støtteordningen eller hvad det nu handler om. Det kan jeg hjæpe dig med. Jeg har rejst virkeligt mange penge fra puljer og fonde igennem mange år. 

 

5. Konsulentbistand i forbindelse med oprettelse af friskole, børnehave, idræftshal eller anden selvejende institution.

Jeg har assisteret eller været initiativtager til etablering af Friskolen Skallerup, Frederikshavn Friskole, Børnehave og vuggestuen Søløven, Skallerup Hallen og et Friplejehjem. Og så arbejder jeg pt. konkret på et udvidelsesprojekt af Mikael og Bette Mikael - en børnehave og vuggestue, der ikke længere kan være i de nuværende fysiske rammer. Endelig har jeg holdt foredrag om opstart og udvikling af friskole for en del initiativgrupper rundt i Nordjylland.    

 

6. Bestyrelsesarbejde

Har du brug for et bestyrlesesmedlem eller et medlem af et advisory board kan vi måske ta' en snak. Jeg er ikke professionel bestyrelsesmedlem, der vader fra det ene bestyrelsesmøde til det andet. Men har dog været i bestyrelsen for en erhvervsdrivende fond, et socialøkonomisk fødevareprojekt, en turistforening, en idrætshal (formand), en friskole og børnehave (formand og initiativtager) og er pt. formand for uddannelsesudvalget for markedsføring og eksportuddannelserne på UCN. 

 

Vilkår

Timepris: 500 kr. + moms pr. time. Fast honorar og no-cure no-pay aftaler kan aftales ved en nærmere gennemgang af et projekt.

 

Og er det til et godt formål arbejder jeg såmænd også gratis. :-)

 

Det første møde koster naturligvis ikke noget! Og afstand betyder heller ikke rigtig noget. For jeg opkræver ikke kørepenge eller lign.

 

 

 

 

 

Har du en udfordring er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 51 29 11 10 eller mail hpw@startinfo.dk

 

Jeg henviser gerne til andre, hvis der er noget jeg ikke er den oplagte til at løse.

 

Mange hilsner

Hans Peter Wolsing

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.