Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Online markedsføring

 

Siden er under opbygning. Besøg os gerne igen senere.

 

 

Google

Annoncering på Google er jo et helt kapitel for sig selv. Det er der skrevet tykke bøger om og der laves videoer, skrives hjemmesider om det, og ikke mindst er der en skare af dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig på vej.

 

Så teksten her kommer primært til at omhandle, hvordan du kan forberede det og nogle få gode praktisk råd i din færden.

 

1. Du kan ofte få tilbudt en Voucher med fx 600 kr. gratis annoncering på Google. Husk du skal begynde at bruge voucheren inden du starter din annoncering. Har du først kørt nogle få test adwords for meget beløb, anses du som erfaren annoncør og du mister din indtroduktions rabat.

 

2. Du skal sikre dig din side er Google optimeret. Altså med andre ord skal du arbejde med SEO. SEO betyder Search Engine Optimazation, og omhandler alle de opgaver der ligger foran dig for at få din hjemmeside frem på Google. Det er ikke let, og mange bruger mange penge på rådgivning fra eksperter. Men der der meget du selv kan gøre.Søg på Google! Og find hjælp.

 

Men her er 3 hurtige tips:

 

1. Tilpas dit indhold til det dine kunder søger på.

2. Promover din side ved hjælp af sociale medier

3. Skab links til din side.

 

Vi i Startinfo.dk er ikke eksperter, og det er også noget vi helt sikkert dagligt skal kæmpe med og har gjort siden starten.... Men her er nogle få stikord til de 3 tips:

 

Tip 1: Tilpas dit indhold til det dine kunder søger på.

 

Vælg de ord dine kunder bruger. Skriv dem i teksterne på en måde, som dine målgrupper gør. Brug evt. div. online værkstøjer til at blive klogere på søgeord. Og på den måde kan du iøvrigt også lade dig inspirerer af konkurrenternes søge ord. Skirve dine nøgle ord på Google og se hvad google foreslår af søgning. Og sæt mellemrum foran dine nøgleord for at se hvad folk typisk spørger Google om.

 

Tip 2. Promover din side ved hjælp af sociale medier.

 

Hvis du laver en Facebook side eller en LinkedIn side er det en god måde at få omtale af din nye side. Du kan lave konkurrencer, der inspirer til deling eller vække folks appetit med en kort tekst om et eller andet emne, og så linke til din side hvor man kan se mere.

 

Tip 3. Skab links til din side.

 

Links er vigtige og ikke mindst link fra sider med høj "page rank", som det kaldes. Hvis du kan får DR, Microsoft, Lego eller lign. til at linke til dig, vil det være super. Det kan du nok ikke, men kindre kan også gøre det. Har du familie og venner med hjemmesider? Har du selv andre hjemmesider? Så skal der naturligvis linkes.

 

Men du kan også tilmelde dig forskellige registrer hos fx. Krak, De gule sider eller andre register, hvor din side kan blive linket fra.

 

Tjek også at dine udgående links er i orden...  Altså hvis du linker til andre... 

 

Du kan fx. bruge siden her, der tjekker dine links: https://www.brokenlinkcheck.com 

 

Bing/Edge/Yahoo

Ja, de andre søgemaskiner fylder ikke så meget, men derfor kan de sagtens være interessante for dig. og vil du annoncere er udgiften til et klik med Microsofts annonceringsprogram på måske 10-15% af GoogleAds.

 

 

Gode værktøjer til arbejde med Søgemaskin optimering:

 

Her kommer en liste... ikke opdateret endnu:

 

Link tjekker: 

https://www.brokenlinkcheck.com 

 

Multiværktøj, der kan finde SEO fejl, link fejl, sider med for lidt tekst, sider med manglende beskrivelse (desciption) og meget mere

https://neilpatel.com/ 

   

 

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.