Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Rådgivning i Roskilde Kommune

 

Start med iværksætterådgivning hos ErhvervsFORUM Roskilde

Hvis du går med tanker om at starte egen virksomhed, kan du få gratis rådgivning hos ErhvervsFORUM Roskilde med en af deres erhvervskonsulenter. Som iværksætter kan du få 50 % rabat på kontingentet ErhvervsFORUM Roskilde det første år. Det kan an befales at melde dig ind, 

 

Det er en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med starten af din virksomhed, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelses med opstarten har en højere “overlevelsesrate”. Gør derfor brug af din gratis rådgivningsmulighed hos ErhvervsFORUM Roskilde.

 

ErhvervsFORUM Roskilde afholder også netværksmøder, hvor du får mulighed for at tale med andre iværksættere og netværke. Det vigtigste punkt på dagsordenen er at netværke, men enkelte gange kan mødet være suppleret med et kort oplæg.

 

Netværksmøderne foregår typisk i tidsrummet fra kl. 8.00 til 9.30, men enkelte gange afholdes det også om eftermiddagen. Du kan læse mere om netværksmøderne her

  

Vækstfabrikkerne i Roskilde

Vækstfabrikken i Roskilde er et iværksættermiljø med kontorplads. Men det er meget mere end bare dét. Som en del af vækstfabrikkerne kan du få tilknyttet en erfaren vækstkonsulent, der følger dig gennem dit forløb. Sparring med en konsulent er din mulighed for at få ekspert på banen, der kan hjælpe dig videre. Konsulenterne har stor viden og erfaring med at drive egen erfaring. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi.

 

På Vækstfabrikkerne afholdes der løbende events og workshops, der er relevante for dig som iværksætter. Derudover får du et stort netværk af andre virksomheder, der holder til på en af Vækstfabrikkerne. Bliv en del af netværket og udnyt det til din fordel. Netværk er vigtigt!

 

Du kan besøge Vækstfabrikkernes hjemmeside her

 


 

Iværksætterkursus i Roskilde

Hvis du går med en iværksætterdrøm eller har du lige startet din egen virksomhed, kan det være en god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har en langt højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

ErhvervsFORUM Roskilde udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Lejre Kommune en kursusrække, der klæder dig på til et liv som iværksætter.

 

Du får konkrete værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, der alle sammen støtter op om en fremtid som iværksætter. Du vil blive undervist af undervisere med speciale og praktisk erfaring i de emner, som de underviser i.

 

Kurset forløber over 13 aftener, og det koster 2.295 kr. inkl. sandwich og vand. Kurset foregår torsdage kl. 16.30-19.30.

 

Vil du have mere information om kursets indhold, og hvordan det passer til dig og din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent i Erhvervsforum Roskilde Karina Hoffmann.

 

Kontaktinfo: karina@erhvervsforum.biz  / tlf. 2480 9063

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

 

 

   

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland logo hjælper iværksættere i Roskilde

Er du iværksætter i Region Sjælland, har du mulighed for at få rådgivning og sparing med en af deres konsulenter. Sammen men en konsulent får du lagt en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Roskilde
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.