Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Fredensborg Kommune

 

Synergia hjælper dig på vej som iværksætter!

Fredensborg Kommune tilbyder  i Iværksættermiljøet Synergia adgang til sparring for iværksættere og iøvrigt også mulighed for at leje lokaler til din nye virksomhed.

 

Fredensborg har ikke noget erhvervskontor eller lokal erhvervservice selv. Men derfor er du ikke overladt til dig selv, hvis du vil etablere virksomhed i kommmunen.

  

Du kan læse mere om Iværksættermiljøet Synergia her!

 

Se neden for de muligheder du har for rådgivning i øvrigt.

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Fredensborg Kommune

Som iværksætter i Fredensborg Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


IværksætterDanmark er et nyt tilbud til iværksættere

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet Hovedstadens Iværksætterprogram HIP og om workshops mv.? HIP er udløbet nu, men er erstattet af et nyt landsdækkede iværksætterprogram, som hedder IværksætterDanmark.

 

Se dine muligheder for deæltagelse i workshops og forretningsplan, markedsføring, at være kreativ iværksættere og meget, meget andet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Fredensborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.