Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Herlev Kommune

  

 

HIP - Iværksætterhuset

I Herlev Kommune henvises du til Iværksætterhuset HIP, hvis du vil have rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden med  Københavns Erhvervshus som projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden deltagere - herunder Herlev.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af de erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige dét, du mangler sparring på - om alt fra regnskab og moms til brug af facebook som markedsføringskanal.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået vejledning og sparring i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har større chance for at overleve, end iværksættere der ikke har fået vejledning. Så det er en rigtig god idé at gøre brug af tilbuddet om vejledning.

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er kan være meget værdifulde for dig som iværksætter. Her kan du hente utrolig meget viden, du kan bruge. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der giver dig viden om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her

 

Som iværksætter i Herlev Kommune kan du deltage i alle workshops uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt din lokale HIP rådgiver på tlf. 30 10 81 15 og få en snak om, hvilket forløb der passer dig!


Du kan besøge HIPs hjemmeside her!

 

 

 

 


  

Erhvervshus Hovedstaden 

 

Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Herlev Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. De erfarne konsulenter hos Erhvervshus Hovedstaden er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Herlev
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.