Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Horsens Kommune

 

Vil du være iværksætter? Så kontakt BusinessHorsens

Hos BusinessHorsens finder du Horsens aktive erhvervsforening. Her faciliteres netværksmøder for byen erhvervsliv, samtidig med at de også har en række tilbud, der gør det lettere for dig at starte virksomhed i Horsens.

 

Start ud med et iværksættermøde! Det tager kun et par timer, men er vigtig for dig, der ønsker at være iværksætter. Du går derfra med værdifuld information og værktøjer, så du er bedre rustet til at komme godt i gang. Du kan tilmelde dig et iværksættermøde her

 

Hvis du har brug for råd eller vejledning om start af din virksomhed, har du også mulighed for at få 1:1 sparring af en af BusinessHorsens rådgivere, så du er klar til at komme godt i gang med din virksomhed.

 

De formidler også specialistrådgivning, hvor du kan få vejledning fra deres store netværk af eksterne rådgivere. På den måde får du den helt rigtige rådgivning til netop din virksomhed! Men første skridt er at booke et rådgivningsmøde hos BusinessHorsens, hvorefter i sammen laver en plan.  

 

Se Business Horsens hjemmeside her!

 

START-UP - Gratis kursus for iværksættere hos BusinessHorsens

Et iværksætterkursus er en rigtig god idé, hvis du vil godt i gang med din egen virksomhed. “Overlevelsesraterne” er nemlig meget højere for de personer, der vælger at deltage i et iværksætterkursus, inden de starter deres virksomhed. Med et iværksætterkursus får du en masse dygtige oplægsholdere, der deler guldkorn ud. Du får sparring med andre ligesindede iværksætter, og du udvider dit netværk!

 

BusinessHorsens afholder gratis start-up kursus for iværksættere. Undervejs skal du udvikle og tilpasse din forretningsidé. De vil udfordre dig på din idé, så du i fremtiden bliver helt skarp som iværksætter. Kurset afholdes over tre aftener fra 17-21.

 

Læs mere om start-up iværksætterkurset her

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 


 

 

 

 

 

   

Vitus Bering Innovation Park

Mange steder får du gode kontorfaciliteter og et godt netværk for nye virksomheder. Vitus Bering Innovation Park er mere end bare det! Her kan du få aktiv rådgivning, sparring og adgang til de helt rigtige partnerskaber. De har et dygtigt innovationsteam, som har erfaring med både innovation og forretningsudvikling. De kan hjælpe dig med at modne din projektidé og giver dig sparring til, hvordan du kommer videre med din forretning. Her får du altså både kontorfaciliteter samt adgang til individuel business coaching.

 

Vitus Bering Innovation Park er stiftet af VIA University Collega og Insero, der begge er en stor del af det unikke udviklingsmiljø, hvor innovation, forretning og uddannelse mødes.

 

Du kan læse mere om Vitus Bering Innovation Park her

 


 

 

 

 

  

Venture City Horsens

Venture City Horsens er en forening, der tilbyder viden, erfaring og de bedste kompetencer fra dygtige mentorer og Business Angels. Mentorerne er en lang række erfarne erhvervsfolk, der selv har prøvet at gå sin egen vej. Business Angels er derimod dem, der under de rette betingelser kan være villige til at investere i iværksætterprojekter.

 

For at blive en del af foreningen Venture City Horsens skal du sende en ansøgning. Du kan ansøge her


 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper også iværksættere i Horsens

Som iværksætter i Horsens Kommune kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation. Erhvervshuset har kontor Fussingsvej 8 i "Fængslet" i Horsens. 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra BusinessHorsens, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram. Ud over du skal have vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Alle tilbud, der har til formål at bidrage til din nye virksomheds vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb

-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Horsens
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.