Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Lyngby-Taarbæk Kommune

 

Ingen lokal erhvervsservice i Lyngby-Taarbæk kommune, men...

Iværksættere i Lyngby-Taarbæk kommune henvises til Erhvervshus Hovedstaden. 

 

Mange kommuner har et lokalt erhvervskontor eller erhvervsservice enhed, men det har man desværre ikke i Lyngby-Taarbæk kommune.

 

Men det bør overhovedet ikke betyde, at du fravælger rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Snarere tværtimod.... 

 

Erhvervshus Hovedstadens iværksætterkonsulenter er super dygtige, men også ret travlt optaget. Men der er meget du kan gøre selv:

 

1. Læs vores IværksætterGuide.

2. Find en revisor til at hjælpe dig.

3. Find evt. iværksætterkursus i arrangementskalenderen.

4. Se om der er kurser i IværksætterDanmark du kan benytte.

5. Find dig et marketingbureau

6. Find dig en advokat

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Lyngby-Taarbæk Kommune

Som iværksætter i Lyngby-Taarbæk Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København. 

 

NextStep-puljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Som en del af IværksætterDanmark kan du som ret nyetableret iværksætter bruge Next Step puljen til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Puljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Ansøg og snak med den vækstguide du får tilknyttet og brug som pengene til kursusforløb eller en konsulentfirma, der kan hjælpe dig. Bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om NextStep!

 


 

 

 

 

 


 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Lyngby-Taarbæk
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.