Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Nyborg Kommune

 

Erhvervskontoret i Nyborg (Erhverv og Vækst Nyborg)

I Nyborg Kommune er erhvervskontoret din indgangsvinkel til rådgivning. Her kan du få rådgivning hos en af deres erhvervskonsulenter. Sammen stiller i sammen skarpt på din forretningsidé og skærper den både forretningsmæssigt og økonomisk. Du kan også få kontakt til deres relevant, eksterne rådgivere gennem deres netværk.

 

Det kan være en smart at modtage rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået rådgivning.

 

Er du interesseret i at få rådgivning, så ring eller skriv til chefkonsulent Stig Bøgh på 6155 6600 stb@nyborg.dk.

 

Du kan se alle tilbudene på hjemmesiden her! 

 

Eller se en fin video, der forklarer på en let måde den service og en-til-en vejledning, Erhverv og Vækst Nyborg tilbyder:

 


 

 

 

 

  

Iværksætterkurser

Erhvervskontoret tilbyder dig tre forskellige iværksætterkurser, der har hvert sit fokus. Kurserne er:

  • Styrk din strategi og forretningsudvikling
  • Minikursus Hands-On økonomi, jura og forsikring

  • Hands-On - Markedsføring på sociale medier

 

Kurset “Styrk din strategi og forretningsudvikling” giver dig viden om og indblik i de væsentligste faktorer, der spiller en rolle, når man skal drive sin virksomhed med succes. Du vil blive undervist i emner som strategi, ledelse, økonomi, markedsføring, salg og præsentationsteknik. Kurset forløber over fem aftener fra 15.00 - 20.00. Prisen for hele forløbet inklusiv forplejning, materialer og opfølgningssamtaler er 1.800 kr. ekskl. mom for iværksættere og 2.500 kr. ekskl. moms for etablerede virksomheder.

 

På de to hands-on kurser er for iværksættere og tager udgangspunkt i din virksomhed. Hvert kursus varer to timer, og bliver afholdt løbende et par gange om året. Det er gratis at deltage for beboere i Nyborg Kommune.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurserne her!

 

Netværk om bæredygtighed

Som erhvervsdrivende i Nyborg Kommune har du mulighed for at mødes med andre virksomheder omkring bæredygtig udvikling og grøn omstilling.

 

Nyborg Kommunes erhvervsafdeling har etableret et netværk, som sætter fokus virksomhederne og fremtidens grønne krav og muligheder med inspiration, vidensdeling og engagement:

  • ny viden og inspiration fra øvrige netværksdeltagere samt oplæg fra eksperter
  • sparring på de udfordringer og barrierer, der er i din virksomhed og branche
  • mulighed for at få trykprøvet dine idéer og forslag til konkrete tiltag
  • værktøjer til konkret handling
  • sparring på hvordan du skalerer dine initiativer og skaber udvikling og vækst

Der er fokus på hele værdikæden, og netværket vil derfor være repræsenteret af forskellige brancher og virksomhedstyper – med mulighed for opdeling i undergrupper.

 

For at høre nærmere og tilmelde dig, kontakt Lars Almind Knudsen. Tlf. 5172 7419, e-mail: laka@nyborg.dk.

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

 

 

  

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn tilbyder også hjælp til iværksættere i Nyborg Kommune

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Nyborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.