Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Vejen Kommune

 

UdviklingVejen

 UdviklingVejen er din indgangsvinkel til rådgivning i Vejen Kommune. De tilbyder dig gratis og uvildig vejledning og sparring til iværksættere. Vejledningen tager altid udgangspunkt i din forretningsidé og din aktuelle situation. De erfarne erhvervskonsulenter vejleder dig i forhold til for eksempel din forretningsplan, salg, markedsføring, netværk, budgetter og finansiering.

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser, at iværksættere, der har modtaget vejledning i forbindelse med opstarten af sin virksomhed, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået vejledning. Så gør brug af tilbuddet!

 

Hver torsdag kan du desuden besøge Erhvervsvagten. Her kan du få svar på de konkrete juridiske eller økonomiske spørgsmål. Du kan møde en advokat, en revisor og en erhvervskonsulent.

 

Erhvervsvagten foregår hver torsdag kl. 15.00 - 17.00

 

Se UdviklingVejens hjemmeside her!

 

 

 

 

 

Mentorordning hos UdviklingVejen

​Du har også mulighed for at få tilknyttet en erfaren, lokal mentor gennem UdviklingVejen. Mentorkorpset består af lokale, erfarne sparringspartnere, der kan give dig råd og vejledning - eksempelvis i forbindelse med din virksomhed strategiske planlægning.

 

En mentor kan stille de udfordrende spørgsmål og er med til at sætte mål for din virksomhed. De er med til at sikre, at din virksomhed fastholder fokus på områderne, der er væsentlige for vækst og overlevelse.


Er du interesseret i mentorordningen kan du kontakte Erhvervskonsulenterne Ulrik Uhrskov på tlf. 23 26 50 62 eller Klaus Arnegaard på tlf. 22 45 15 31.


 

 

 

 

  

IVER - iværkfætter i trekantsområde

Iver er et samarbejde mellem Trekantområdets kommuner. Det er et iværksættermiljø og netværk til dig, der er klar til at springe ud i din iværksætterdrøm. Iver tilbyder dig gratis sparring med en af deres syv iværksætterkonsulenter. De har desuden overblik over de mange tilbud, du kan benytte dig af som iværksætter.

 

Du kan også deltage i et af deres mange informationsmøder, hvor du får konkret information og en række værktøjer, så du er godt klædt på til at starte din egen virksomhed. På den måde kan du undgå at begå de mest almindelige fejl, der ofte spænder ben for nye iværksættere.


Du kan læse mere om Iver-samarbejdet, og hvad de kan tilbyde dig her!

 

 

 

  

 

Iværksætterkursus: “Iværksætteri i praksis”

 Hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, kan det være særdeles fordelagtigt at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højrere hos de iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus.

 

UdviklingVejen tilbyder i samarbejde med Iver-samarbejdet og Udviklingscenter Syd et iværksætterkursus, der forløber sig over syv aftener. På kurset får du det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften. Der tages udgangspunkt i din egen virksomhed, og efter sidste kursusgang vil du stå med en færdig forretningsplan. Forløbet giver dig desuden mulighed for at netværke med andre ligesindede og få inspiration til styrkelse af din forretning.

 

Kurset koster 1.000 kr. pr. person inkl. moms. Prisen er også inkluderet bogen “Iværksætteri i praksis”.


Du kan læse mere om iværksætterkurset og tilmelde dig her!  


 

 

 

 

 

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland logo

Hvis du er iværksætter i Vejen Kommune, har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop din branche, end den rådgivning du får ved de kommunale erhvervshuse.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Vejen
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.