Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Assens Kommune

 

Udvikling Assens er stedet at starte dit iværksætterprojekt

Udvikling Assens er din indgangsvinkel til rådgivning i Assens Kommune. Her kan du få rådgivning og sparring på dine tanker og planer, så du kan komme bedst muligt i gang.

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning, når du starter egen virksomhed. Flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en højere “overlevelsesrate” sammenlignet med iværksættere, der ikke har modtaget rådgivning.

 

Udover sparring med en af Udvikling Assens iværksætterrådgivere, kan du også få et gratis møde med en advokat, revisor og bankrådgiver. De kan rådgive dig om juridiske, skattemæssige og finansielle aspekter i forbindelse med opstarten af din virksomhed.

 

Overvej iøvrigt at blive medlem! Det giver typisk et ret godt netværk blandt kommunens øvrige virksomheder. Og så er det gratis for iværksættere, læs mere her!

 

Du kan kontakte Jan Kühl Lund på tlf. 20 74 00 78, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring.

 

Eller tjek Udvikling Assens hjemmeside her!

 


 

 

 

 

  

Iværksætterkursus

Udvikling Assens tilbyder desuden iværksætterkurser som supplement til den individuelle rådgivning. Kurserne gennemføres i Assens Kommune – læs mere på vores hjemmesiden www.udviklingassens.dk/eventsKurserne er til dig, der går og overvejer at blive selvstændig eller allerede er startet.

 

Kurserne afholdes om aftenen, og I vil gennemgå emner som start af virksomhed, markedsføring, strategi, økonomi, jura, salg og skat.

 

Er du interesseret i at deltage i et iværksætterkursus, kan du kontakte Jan Kühl Lund på tlf. 20 74 00 78  og få mere information.

 

Det kan være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. “Overlevelsesraten” er nemlig højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten af deres virksomhed, end hos iværksættere der ikke har.

 

 

 

  

Erhvervshus FynErhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere i Assens kommune

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Assens
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.