Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Lejre Kommune

 

Start med iværksætterhjælp hos Lejre Erhvervsservice

Hvis du er iværksætter i Lejre kommune har du mulighed for at få en gratis og uvildig sparring fra kommunens erhvervschef Nynne Larsby Friise, der er klar på Rådhuset i i Allerselv. 

 

Lejre Erhvervsservice og erhvervschefen er klar til at hjælpe dig videre, uanset om du er iværksætter eller driver en etableret virksomhed.

 

Der tilbydes vejledningssamtaler med fokus på udvikling, organisering og drift af din virksomhed

Et længerevarende sparringsforløb med erfarne erhvervsledere - kaldet "Ledersparring" er også en mulighed. Her er der erfarne erhvervsledere fra Lejre Kommune, der stiller sin ekspertise og viden til rådighed for nye selvstændige.

 

Link til Lejre Erhvervservice her!

 


 

Iværksætterkursus

Hvis du går med en iværksætterdrøm eller har du lige startet din egen virksomhed, kan det være en god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har en langt højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

Lejre Kommune udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Erhvervsforum en kursusrække, der klæder dig på til et liv som iværksætter.

 

Du får konkrete værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, der alle sammen støtter op om en fremtid som iværksætter. Du vil blive undervist af undervisere med speciale og praktisk erfaring i de emner, som de underviser i.

 

Kurset forløber over 13 aftener, og det koster 1.995 kr. inkl. sandwich og vand. Kurset foregår torsdage kl. 16.30-19.30 og bliver afholdt i Roskilde.

 

Vil du have mere information om kursets indhold, så kontakt erhvervschef i Lejre Kommune Nynne Friis, nyfr@lejre.dk eller på tlf. 40 33 74 76.


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

 Erhvervshus Sjælland tilbyder også iværksætter hjælp i Lejre kommuneEr du iværksætter i Lejre Komunne, har du mulighed for at få rådgivning og sparring med en af Erhvervshus Sjællands konsulenter. Sammen med konsulenten lægger du en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning.

 

Erhvervshus Sjælland tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 


 

 

 

 

 

    2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.