Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Næstved Kommune

  

Næstved Erhverv

 Næstved Erhverv er din indgangsvinkel til rådgivning i Næstved Kommune. Næsten 100 iværksætter besøger årligt Næstved Erhverv og får gratis vejledning og sparring i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. Og det er faktisk også en rigtig god idé at gøre! Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en bedre “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

Næstved Erhverv tilbyder dig personlige vejledningsmøder, hvor du kan få gratis vejledning og sparring. Deres erhvervskonsulenter kan hjælpe dig med at udvikle din idé, skabe overblik, finde relevant information og generelt få svar på alle dine spørgsmål.

 

Er du interesseret i at booke et vejledningsmøde, kan du kontakte Næstved Erhverv på ne@naestvederhverv.dk eller på tlf. 55 88 55 44.

 

Du kan finde deres tilbud til iværksættere på linket her!

 

Invest Forum Næstved

Næstved Erhverv har netop lanceret Invest forum Næstved, der skal styrke lokale virksomheders mulighed for at skaffe finansiering og kompetencer til vækst. Læs mere på siden her om kapital i Næstved og find kontaktoplysninger. 

 

 

 

 

 

Rådgivercafé

Rådgivercafé er Næstved Erhvervs gratis tilbud til dig, der skal til at starte virksomhed, til dig der netop er startet og for nyere virksomhed under 3 år. Har du spørgsmål til advokaten, bankrådgiveren, revisoren, marketingseksperten eller forsikringseksperten, kan du besøge Rådgivercafé. Det er en god mulighed for at få inspiration og faglige input.

 

Rådgivercafé afholdes to gange om året, og du kan booke en 20 minutters samtale hos hver af de fem rådgivere.

 

Du kan finde ud af, hvornår næste Rådgivercafé afholdes på siden om Arrangementer og Events her!  

 

 

 

 

Iværksætterkursus

Uanset om du blot går med overvejelserne om at starte eller om du allerede i gang, bør du deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten af virksomhed, har højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

Næstved Erhverv tilbyder i samarbejde med Business Copenhagen og Erhvervsakademi Sjælland et iværksætterkursus kaldet “Iværksætter i praksis”. Gennem 15 aftener bliver du klædt på til et liv som virksomhedsejer. Du vil få undervisere med speciale og erfaring indenfor de temaer, der tages op. Du kan løbende desuden samle din læring i en forretningsplan.

 

Prisen for at deltage er 1.995 kr.

 

Du kan læse mere om “Iværksætter i praksis” på siden om Arrangmenter og Events her!  

 

 

 

  

Erhvervshus Sjælland

 Som iværksætter i Næstved kan du også benytte Erhvervshus SjællandEr du iværksætter i Region Sjælland, har du mulighed for at få rådgivning og sparring med en af deres konsulenter. Sammen med konsulenten lægger du en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Næstved
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.