Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Sorø Kommune

  

 

Sorø Erhverv

 

Som iværksætter i Sorø Kommune er Sorø Erhverv din indgangsvinkel til rådgivning. Du kan få rådgivning i alt, der vedrører opstarten af din virksomhed - uanset om det er forretningsplan, budgetter eller andet. De kan også sætte dig i kontakt med relevante rådgivere, der kan hjælpe dig i opstartsfasen.

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Du øger nemlig din chance for at lykkes med din virksomhed, hvis du får kompetent rådgivning og vejledning i processen.

 

De tilbyder dig individuel vejledning, sparringsforløb, iværksætterkurser, faglige arrangementer og netværk for små virksomheder.

 

Du kan læse mere om tilbudene fra Sorø Erhverv på siden her!

 

 

 

   

 

Iværksætterkursus

 

Det kan være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus forud for starten af egen virksomhed.

 

Sorø Erhverv tilbyder i samarbejde med Slagelse Erhvervscenter iværksætterkurser. Kurset er for dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller for dig, der lige er startet eller har været i gang i et stykke tid, men mangler viden og værktøjer til at få din virksomhed videre. Kurset forløbet er delt over 8 kursusaftener, hvor i vil gennemgå emner som forretningsidé, kunderelationer, markedsføring, kommunikation, jura, drift og organisation. Du bliver altså klædt godt på til at starte et liv som iværksætter

 

Prisen på kursusforløbet er 1000 kr. ekskl moms.

 

Find det næste iværksætterkursus og øvrige iværksætterarrangementer her! 


 

 

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

 

Erhvervshus Sjælland logo

Som iværksætter i Sorø Kommune, har du mulighed for at få rådgivning og sparring af en konsulent hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med konsulenten laver i en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning.

 

De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland, der faktisk har hovedkontor i Sorø, på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 




2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.