Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Sorø Kommune

  

Iværksætter? Så kontakt Sorø Erhverv

Som iværksætter i Sorø Kommune er Sorø Erhverv din indgangsvinkel til rådgivning. Du kan få rådgivning i alt, der vedrører opstarten af din virksomhed - uanset om det er forretningsplan, budgetter eller andet. De kan også sætte dig i kontakt med relevante rådgivere, der kan hjælpe dig i opstartsfasen.

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Du øger nemlig din chance for at lykkes med din virksomhed, hvis du får kompetent rådgivning og vejledning i processen.

 

De tilbyder dig individuel vejledning, sparringsforløb, iværksætterkurser, faglige arrangementer og netværk for små virksomheder.

 

Du kan læse mere om tilbudene fra Sorø Erhverv på siden her!

 

 

 

   

Iværksætterkursus Sorø og Slagelse

Det kan være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus forud for starten af egen virksomhed.

 

Sorø Erhverv tilbyder i samarbejde med Slagelse Erhvervscenter iværksætterkurser. Kurset er for dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller for dig, der lige er startet eller har været i gang i et stykke tid, men mangler viden og værktøjer til at få din virksomhed videre. Kurset forløbet er delt over 8 kursusaftener, hvor i vil gennemgå emner som forretningsidé, kunderelationer, markedsføring, kommunikation, jura, drift og organisation. Du bliver altså klædt godt på til at starte et liv som iværksætter

 

Prisen på kursusforløbet er 1000 kr. ekskl moms.

 

Find det næste iværksætterkursus og øvrige iværksætterarrangementer her! 

 

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland hjælper iværksættere i Sorø Kommune

Som iværksætter i Sorø Kommune, har du mulighed for at få rådgivning og sparring af en konsulent hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med konsulenten laver i en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning.

 

De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland, der faktisk har hovedkontor i Sorø, på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.