Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Gladsaxe Kommune

 

 

HIP - Iværksætterhuset

 

I Gladsaxe Kommune henvises du til Iværksætterhuset HIP, hvis du vil have rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden med  Københavns Erhvervshus som projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden deltagere - herunder Gladsaxe.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller allerede er startet og ønsker at vækste. Du kan her få 1:1 personlig sparring med en af deres erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter.

Du får sparring på lige det, du mangler sparring på - uanset om det er spørgsmål til livet som iværksætter eller konkrete spørgsmål til eksempelvis bogføring.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået rådgivning og vejledning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke får vejledning. Så gør brug af tilbuddet!

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er nyttige for dig som iværksætter. Her kan du hente utrolig meget viden, du kan bruge. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her

 

Som iværksætter i Gladsaxe Kommune kan du deltage i alle workshop uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt HIP på tlf. 41 88 66 60 og få en snak om, hvilket forløb der passer dig!

 

Du kan besøge HIPs hjemmeside her!

 

 

 

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

 Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Gladsaxe Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil Gladsaxe Kommunes iværksætterkonsulent også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Gladsaxe
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.