Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Gladsaxe Kommune

 

Har du spørgsmål til Gladsaxe Kommune?

Så kontakt Gladsaxe Kommunes erhvervsudviklingschef og leder af Gladsaxe Erhvervsby Karen Brosbøl Wulf.'

 

Du kan træffe Karen på mail karwul@gladsaxe.dk eller pr. tlf. 29 29 88 58

 

Du har altså mulighed for lokalt at få vejledning i kommunen, og det gør faktisk en stor forskel for overlevelserate mv. for iværksættere. Det er veldokumenteret.

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Gladsaxe

Som iværksætter i Gladsaxe Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil Gladsaxe Kommune også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder vi iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før-startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt. 

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

Iværksætterpuljen Next Step - få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step puljen er en del af IværksætterDanmark og understøtter iværksætteres udvikling og vækst. Og så er det faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen Next Step hos IværksætterDanmark!

 


 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Her kan du finde en lang række super gode kurser og events, der er gratis for dig at deltage i. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 


 

 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af et nyt iværksætterprogram,kaldet Iværksætter Danmark. 

 


Siderne om iværksætteri i Gladsaxe Kommune præsenteres i samarbejde med itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

PARTNERE I GLADSAXE

KOMMUNE:

 

 


ITN Vision Software til webshops

 

 


 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Gladsaxe
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.