Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Kerteminde Kommune

 

Tilbud til iværksættere i Kerteminde Kommune

Du kan få rådgivning hos en erhvervskonsulent hos Kerteminde Kommune. Du kan få hjælp til blandt andet forretningsplan, budget, personlige overvejelser, jura og salg og markedsføring.

 

ETKerteminde kan hjælpe dig igang

Er du erhvervsdrivende i Kerteminde Kommune, uanset om du driver en etableret virksomhed eller om du er iværksætter, kan ETKerteminde hjælpe dig. Det kan både være ved kurser og arrangementer, men også den helt centrale iværksætterrådgivning før og efter start, 

 

Chancerne for overlevelse er bedre hos iværksættere, der har fået hjælp i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. Gør brug af tilbuddet om gratis rådgivning - det øger din chance for succes!


Kontakt Kerteminde Kommunes erhvervskonsulent på tlf. 65 32 11 21, hvis du ønsker at høre mere om din mulighed for rådgivning.

 

Du kan også kontakte erhvervskonsulenten på mail: kontakt@etkerteminde.dk

 

Læs mere om Erhvervs- og Turisme Kerteminde på hjemmesiden her:

 

https://www.etkerteminde.dk/

 


 

 

 

 

Iværksætterkursus

Kerteminde Kommune tilbyder i samarbejde med Nyborg Kommune et iværksætterkursus, der klæder dig på til et liv som iværksætter. Kurset giver dig viden om og indblik i de væsentligste faktorer, der spiller en rolle, når man skal drive sin virksomhed med succes. Du vil blive undervist i emner som strategi, ledelse, økonomi, markedsføring, salg og præsentationsteknik.

 

Kurset forløber over fem aftener fra 15.00 - 20.00. Prisen for hele forløbet inklusiv forplejning, materialer og opfølgningssamtaler er 1.800 kr. ekskl. mom for iværksættere og 2.500 kr. ekskl. moms for etablerede virksomheder.

 

Du kan finde næste iværksætterkursus her!


  

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

 

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

Erhvervshus Fyns tilbud i Kerteminde

Erhvervshus Fyn hjælper også iværksættere fra Kerteminde

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 

 

 
2. Arrangementer og events i Kerteminde
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.