Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Kerteminde Kommune

 

Kerteminde Kommune

Du kan få rådgivning hos en erhvervskonsulent hos Kerteminde Kommune. Du kan få hjælp til blandt andet forretningsplan, budget, personlige overvejelser, jura og salg og markedsføring.

 

Chancerne for overlevelse er bedre hos iværksættere, der har fået hjælp i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. Gør brug af tilbuddet om gratis rådgivning - det øger din chance for succes!


Kontakt Kerteminde Kommunes erhvervskonsulent på tlf. 20 60 36 03, hvis du ønsker at høre mere om din mulighed for rådgivning.

 


 

 

 

 

Iværksætterkursus

Kerteminde Kommune tilbyder i samarbejde med Bureauet Nyborg et iværksætterkursus, der klæder dig på til et liv som iværksætter. Kurset giver dig viden om og indblik i de væsentligste faktorer, der spiller en rolle, når man skal drive sin virksomhed med succes. Du vil blive undervist i emner som strategi, ledelse, økonomi, markedsføring, salg og præsentationsteknik.

 

Kurset forløber over fem aftener fra 15.00 - 20.00. Prisen for hele forløbet inklusiv forplejning, materialer og opfølgningssamtaler er 1.800 kr. ekskl. mom for iværksættere og 2.500 kr. ekskl. moms for etablerede virksomheder.

 

Du kan finde næste iværksætterkursus her!


 

 

 

 

 

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn hjælper også iværksættere fra Kerteminde

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.