Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Ringkøbing-Skjern Kommune

 

 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd hjælper iværksættere

Hvis du går med tanker om at starte virksomhed, eller hvis din virksomhed er mindre end tre år gammel, har du mulighed for at hente hjælp hos Ringkjøbing-Skjern Erhvervsråd. De vil hjælpe dig i gang med råd, vejledning og iværksætterkurser. Uanset hvor konkrete dine iværksætterplaner er, så kan Erhvervsrådet give dig sparring om dine overvejelser.


Hvis du har et ønske om, at din nye virksomhed skal vokse, kan Erhvervsrådet også finde relevante tilbud, der kan understøtte din ambition om vækst. Generelt er Erhvervrådet konstant opdateret på de muligheder, der er for at få støtte og medfinansering til vækst og generelt udvikling af din iværksættervirksomhed. Du kan få et udviklingssamtale, hvor du i fællesskab med en konsulent vurderer hvilke muligheder, der er relevante for netop dig.


Erhvervsrådet har et stort netværk blandt lokale konsulenter, specialister hos Erhvervshus Midtjylland, innovationsnetværk og mange mange andre. Dette netværk bliver bragt i spil for at understøtte din virksomheds vækst og udvikling.


Besøg Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds hjemmeside her

 

 

Personlig sparring hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Erhverhvsrådet tilbyder gratis og uvildig vejledning, som altid tager udgangspunkt i din forretning, dine behov og din forretningsmodel. Inden samtalen skal du have gjort dig nogle tanker om den virksomhed, du ønsker at starte. Du kan for eksempel udarbejde en forretningsplan og budget for etablering og drift. På den måde har i noget at gå ud fra til samtalen.

 

Erhvervsrådet hjælper dig desuden med at få kontakt til private rådgivere, så du kan få hjælp til budget, partneraftaler eller andet. Disse private rådgivere tilbyder typisk ét gratis opstartsmøde til iværksættere, hvorefter det koster penge.


Ring til Erhvervsrådet på tlf. 20 20 07 39 eller skriv til mol@rserhverv.dk  og få en tid til din individuelle samtale. 

 

 

Mentor gennem Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Du kan gennem Erhvervsrådet også få tilknyttet en mentor, der støtter din personlige, faglige og forretningsmæssige udvikling. Det kan være meget værdifuldt at få rådgivning og sparring af fra erfarne erhvervsledere, der selv har været gennem samme proces. Så er der er ingen grund til at sidde alene med alle spørgsmålet og tøve med at tage de rigtige beslutninger. Erhvervsrådet har et stort netværk af mentorer, som du som iværksætter kan benytte dig af.

 

Hvis du vil høre mere om mentorordningen kan du ringe på tlf. 99 75 26 10 eller sende en mail til mol@rserhverv.dk eller se beskrivelse på hjemmesiden her!

 

Iværksætternetværk hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Flere undersøgelser viser, at et godt iværksætter netværk kan være afgørende for en iværksætters succes. Derfor kan det være en god idé at deltage i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksætternetværk. Her kommer du med i et fagligt og personligt fællesskab med andre lokale iværksættere. Du får et forum, hvor du kan arbejde målrettet med din forretningsudvikling i samarbejde med andre iværksættere og rådgivere.

 

Netværket foregår over fem netværksmøder, der er bygget op omkring faglige indlæg. Der vil desuden være øvelser med fokus på vidensdeling og sparring omkring dine udfordringer som iværksætter. Du vil få nogle relevante værktøjer, du kan bruge fremover. 

 

Netværket foregår over fem mødegange, som alle er fra 16-19. Det koster 500 kroner eks. moms, der dækker alle fem møder i iværksætternetværket.

 

Du kan læse mere om iværksætternetværket her!

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

Business Boost fra IværksætterDanmark

 

Business Boost er et ret nyt program, der skal hjælpe næste nye iværksættere. Kravene for at deltage er at du er igang med CVR, har fået en lille smule salg og nogle få kunder. Men din virkosmhed må max. være 3 år gammel.

 

Tilskuddet fra Business Boost indeholder:

  • Sparring med en vejleder om din virksomheds muligheder
  • Tilskud på op til 5.200 kr. (Og det er 100%'s penge, så du skal ikke medfinansiere selv)
  • Der er mulighed for både rådgivning og kompetenceudvikling, altså et kursusforløb fx.
  • Vælg enten op til 8 timers rådgivning af 650 kr i timen + moms ved en relevant rådgiver

  • eller vælg et kursus, der max koster 5.2000 kr. + moms

Læs mere om Business Boost her! 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper iværksættere i  Ringkøbing Skjern

Hos Erhvervshus Midtjylland får du som iværksætter i Ringkøbing-Skjern Kommune vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din regionale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation. 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Ringkjøbing-Skjern Erhvervsråd, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst.

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

PARTNERE I RINGKØBING-SKJERN

KOMMUNE

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

 Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

Marketingklubben tilbyder hjælp og viden til iværksættere

 

 

 

Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

 

  
2. Iværksætterlokaler, kontorfællesskab og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.