Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Randers

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR RANDERS KOMMUNE

 

Randers er landets 6. største by, og hovedstaden i det gamle Kronjylland. Kommunen har masser at byde på - også rent erhvervsmæssigt. Byen har en fantastisk beliggenhed, lige der hvor Danmarks længste vandløb Gudenåen løber ud i Randers Fjord, midt imellem Aalborg og Aarhus og tæt ved motorvej E45.

 

Randers er en gedigen handelsby, og gågaden "Houmeden" i midtbyen er såmænd kongerigets ældste af sin slags. Noget tyder på, at den gamle bymidte i Randers også har appel uden for landets grænser. Midtbyen har nemlig fascineret kineserne så meget, at de er i gang med at bygge en tro kopi - i fuld størrelse vel at mærke.

 

Engang var Randers Togfabrikken Scandia, Dronningborg Mejetærskere ,Thor Øl og Randers Reb - nævnt i vilkårlig rækkefølge. Mens virksomheder som slagterigiganten Danish Crown, Energiselskabet Wind Estate A/S, Randers Tandhjulsfabrik og Randers Regnskov - Nordeuropas største kunstige regnskov idag er med til at sætte Randers på landkortet. Og så har Randers sin havn - Danmarks eneste flodhavn, som blandt andet håndterer letbeton, træflis, gødning og, korn. I og omkring Randers Havn arbejder omkring 1200 ansatte dagligt, og havnen rummer cirka 150 virksomheder med omkring 10.000 tilknyttede arbejdspladser. Det har udviklet sig til et maritimt cluster, der samlet genererer seks pct. af kommunens arbejdspladser. Jo, det går godt på havnen i Randers.

 

Randers Kommune har i det hele taget i de senere år arbejdet for at gøre kommunen attraktiv for erhvervslivet, bla har man oprettet erhvervsserviceteamet Erhverv Randers. Som iværksætter kan man her deltage i et skræddersyet iværksætterforløb, man kan blive en del af et iværksætternetværk med mulighed for at sparre med andre iværksættere, eller man kan finde en kontorplads i et af kommunens iværksætterhuse.

 

Da Børsen i 2018 uddelte Gazelleprisen til virksomheder, som har øger deres omsætning med mindst 100 procent over en periode på 4 år, var jublen stor i Randers Kommune. Hele 42 lokale virksomheder var blevet kåret som gazeller. Hvis du har en drøm om at kunne pryde dine virksomhedslokaler i Randers med en gazellestatuette, så start her med at sætte kryds i feltet “Gem Randers som min favorit”.

 

Har du brug for hjælp til at overskue, hvordan du som iværksætter kommer ordentligt i gang i Randers og hvad der er vigtigt at have styr på, så kast dig over Startinfo’s sider.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Randers Kommune

 

PARTNERE I RANDERS KOMMUNE 

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

 

 

 

 

 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Randers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån

 
 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Randers kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Randers

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Erhverv Randers eller Randers Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl. 

 

#Randers #Assentoft #Langå #Spentrup #Stevnstrup

 

Denne side om Iværksætteri i Randers Kommune præsenteres i samarbejde med Qred Erhvervslån og Lunar Bank.

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.