Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Aalborg Kommune

 

Business AalborgBusiness Aalborg - Din indgangsvinkel til at blive iværksætter i Aalborg

Business Aalborg er Aalborgs Erhvervskontor, og er din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning i Aalborg kommune.

 

Foruden en målrettet vejledning fra deres egne konsulenter, som omtales meget positivt blandt iværksætterne, er det Business Aalborg der koordinerer størstedelen af iværksætterindsatsen i Aalborg Kommune. Og de kender langt de fleste private rådgivere, du med fordel kan opsøge.

 

Ren statistisk ved vi, det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så de chancer for succes stiger til 65 %. Brug Business Aalborg og StartUp Club Aalborg! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Business Aalborg træffes på telefon 99 31 15 70 eller du kan bestille tid til en samtale her!

 

Du kan også abonnere på  nyhedsbrev målrettet iværksættere. Business Aalborgs hjemmeside er en del af Aalborg Kommunes hjemmeside, klik her!

 


 

NYT!!! Business Aalborg har lanceret et nyt iværksættersite, kaldet StartUp Club Aalborg.

Her kan du se arrangementer, booke tid hos en konsulent eller bare blive lidt klogere på Business Aalbogs tilbud til dig!  

 

 Startup Club Aalborg hjemmeside

  


 

 

Fra Ledig til Virksomhedsejer

Er du ledig, kontanthjælpsmodtager eller revalidend har du mulighed for at deltage i et 12 ugers kursusforløb, hvor du kan få sparring til etablering af egen virksomhed. Det kan for nogle lediges vedkomne suppleres med et Micro-lån til selve virksomhedens etablering.

 

Nogle gange kan det være svært helt præcist at beskrive, hvordan en ordning fungerer eller hvor godt et tilbud egentlig er. Derfor tillader vi os at indsætte et link til Fotograf Brian Christensen, der beskriver hans forløb og opstart via ordningen. Det er bare imponerende både af ordningen og af Brian. Læs artiklen her! 

 

Nedenfor kan du se et kort indslag fra TV2 Nyhederne om ordningen, og med Brian Christensen og en anden deltager Artur Prip samt projektleder Claus Wimmer-Aune fra Business Aalborg: 

 

 

 

Se mere om ordningen på Aalborg Kommunes hjemmeside her! Link pt. i uorden. Vi følger op.

 


 

StartUp Club AalborgLogo StartUp Club Aalborg

Business Aalborg har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) med offentlige tilskud er efterhånden lukket. Så nu har man etableret Startup Club Aalborg, hvor man har allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der all ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune. 

 

Henvend dig til Business Aalborg for at høre nærmere!

 

Illustration af forløbet vedr. StartUp Club Aalborg

 

PARTNERE I

AALBORG

KOMMUNE: 

 

ITN Vision Software til webshops 

 

SOFTWARE TIL WEBSHOPS

 Infolinkkurser og Iværksætteruddannelsen

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 


Link til Dansk Revision, Aalborg

 

 

 

 

 

 

 

Link til Boxit Flexoffice kontorhotel Aalborg 

 

 

 


Link til LegalUp

 Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 
Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markedsføringsmentor

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 


 

Erhvervshus NordjyllandErhvervshus Nordjylland Iværksætterrådgivning kapital tilskud sparring

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshuset er finansieret af kommunerne og er en slags overbygning til dit lokale erhvervskontor. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder bl.a. i samarbejde med Business Aalborg flere EU finansierede programmer fx. Nordjysk NewBizz.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller find dem på hjemmesiden her!


 

 

 

 

 

 

Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole 

Logo Infolinkkurser

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed.

 

"Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus i Aalborg inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Og få et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. Se linket her.

 

Men der er også mulighed for at deltage i et iværksætter kursus som aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage/onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg

 


 

 

 

 

 

 

Nordjysk NewBizzNordjysk NewBizz program for vækstiværksættere

NewBizz er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i regionen. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tildelt en vækstguide fra Business Aalborg, der kan følge din virksomheds udvikling i en periode. 

 

Der skal sendes en ansøgning for at blive en del af programmet, men det er ikke så vanskeligt og Business Aalborgs konsulenter er klar til at hjælpe dig.

 

Se mere på hjemmesiden her! 

 


 

 

 

 

 

   

Innovativ Vækst. 

Innovativ Vækst udviklingsprogram for højtuddannede iværksættere

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu. Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Læs mere på hjemmesiden her!

 


  

Iværksætterrethjælpen 

Iværksætterretshjælpen er en retshjælpsforening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

 

Iværksætterretshjælpen har afdelinger i Aalborg og København. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

 

Find dem på linket her!


 

 

 

 


 

 

Life Science Innovation (LSI)

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få hjæp fraLogo LSI - Life Science Innovation LSI's forretningsudviklere.


LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet.

Tilbagemeldingerne fra iværksættere, der har benyttet LSI er super positive, så det bør klart kunne anbefales. 

 

Se LSI's hjemmeside her! 

 

 

 

   

Private rådgivere

Som iværksætter er det vigtigt du får sammmensat et "team" af private rådgivere, der kan hjælpe dig med at etablere et godt beslutningsgrundlag for din start. Men også kan bidrag til, at du ikke begår flere fejl end højst nøvendigt. Og hjælper dig med at få registrering, bogholderi, lokaleforhold, salg og markedsføring mv. på plads! Brug dem, det er vigtigt for din virksomheds succes!

 

 

 

#startup aalborg #iværksætterkursus aalborg #startup club #iværksætterhjælp aalborg

 


Denne side om iværksætteri i Aalborg er støttet af Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser, LegalUp, Boxit Flexoffice, Dansk Revision - Aalborg, Green Click online marketing, Jysk Rekruttering, itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops, Marketingklubben samt Mand og Bil - netværk for selvstændige handymen og håndværkere.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aalborg
Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.